Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cedric Diggory
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Cellyane

Kor: 17

Külső leírás: Tipikus szépfiú kinézete van. Világos barna haját lezserül hordja, reggelente éppen csakhogy megfésüli, aztán egy pillantást vet a tükörbe, és már kész is. Középmagas termetet örökölt édesapjától, és szürke szemet. Igéző tekintetével bárkit levesz a lábáról egy szempillantás alatt. Általában sportosan elegáns ruhákat visel, már amikor nem az iskolai talár alá kényszerül. Szépfiús kinézetéhez szívdöglesztő mosolya is társul, amivel bárhol, bármikor felhívja magára a figyelmet.

Jellem: Mindenkit megnyerő stílusával általában hamar a középpontba kerül. Magabiztosnak mutatja magát a külvilág felé, de legbelül kétségek gyötrik. Némi természetes kedvesség is társul személyiségéhez, amit azonban próbál ellensúlyozni, néha letagadni. Barátaiért, és az igazságért bármit képes megtenni, ami csak saját erejéből telik. Varázsereje nagyon kifinomult, és ennek teljes tudatában használja azt.

Élettörténet: 1977-ben született, Amos Diggory egyetlen fiaként. Édesapja a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, Cedric is ennek árnyékában nőtt fel. Tanulmányait a Roxfort Varázsló-és Boszorkányképző Szakiskolában kezdte meg. Már első évben kiemelkedő figyelmet tanúsítottak tehetsége felé, amit a későbbiekben kamatoztat is. A Hugrabug ház kvidiccs csapatának fogója, és egyben csapatkapitánya is. Hamar szerelembe esik a Roxfort egyik tanulójába, Cho Changbe, akivel haláláig együtt is marad. Tizenhét éves korában a Roxfortban rendezik meg a Trimágus Tusát, ahol három iskola mérheti össze az erejét a kiválasztottak alapján. Ám ez Tusa különbözik a megszokottaktól, ugyanis három képviselő helyett négy fog versenyezni. Cedricet választja a Kupa elsőként, majd utána Harry Pottert is. Így a két Roxfortos diáknak együtt és mégis egymás ellen kell megküzdenie, mely küzdelem végén magával Voldemorttal kell szembe néznie. A nem mindennapi találkozás Cedric halálával ér véget, miközben Harrynek próbál segíteni.

Hobby: Barátnőjével lenni, új varázslatokat tanulni, fogóként játszani.

Foglalkozás: Tanuló a roxfortban

Extrák: Fogó és egyben csapatkapitány is. Pálcája kőrisfából készült, magja unikornisszőr, 12 és egynegyed-hüvelyk hosszú, kellemesen rugalmas.

Engedélyezve: 2011. 09. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).