Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Viktor Krum
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Methen

Kor: 18 (38)

Külső leírás: Nem a tipikus jó pasi fogalomnak felel meg, de ha jobban megfigyelik az emberek, rájöhetnek, hogy az. Hátát egyenesen tartva, magabiztosan jár a világban, mogorva arckifejezéssel. Ha megkérik, hogy adjon aláírást, nem mond nemet, és ha siet valahová, akkor is megáll - és talán még el is mosolyodik. Fekete szemeiből nem sok érzelmet lehet kiolvasni, maximum csak sejtése lehet az embernek arról, mi jár a fejében. Barna haját rövidre nyírva hordja, és egy kis körszakállal is büszkélkedhet. Legtöbbször iskolai egyenruhában látni.

Jellem: Aki nem ismeri, elsőre talán mogorvának nézheti, de "sztársága" miatt is képesek elítélni, holott a tehetségéről nem tehet, vele született tulajdonság. Nem szállt a fejébe a hírnév, egyszerűen élvezi, amit csinál. A varázslás terén is tehetségesebb, mint amilyennek gondolhatják, elvégre nem véletlenül őt választotta a Tűz Serlege. A magánéletben visszahúzódó és csöndes, nehezen épít ki kapcsolatot, mert tart attól, csak a hírnevét akarják kihasználni a nők. Ha valakit közel enged magához, akkor annak a társaságában képes valamelyest felengedni.

Élettörténet: 1976-ban született, Bulgáriában. Nem sokat lehet tudni az életéről, leszámítva azt, hogy tíz éves korában bekerült a Durmstrang-ba, amely hasonló varázslóképző iskola, mint a Roxfort. Az intézmény bentlakásos, a diákok egyenruhában járkálnak. A híresztelések szerint a sötét varázslatot nem vetik meg, és ha a Főbenjáró átkokat nem is tanítják használni a diákok, egyéb, ugyancsak halálhoz vezető átkokat tanulnak. Harmadikos korában bekerül a háza kviddicscsapatába, ahol kitűnik tehetségével, így 1993-ban bekerül a bolgár válogatottba. Az 1994-es Kviddics Világkupa selejtezőin és elődöntőin száz százalékos teljesítményt nyújtott, amit a döntőben sem szakított meg - igaz, a csapata veszített a jól felszerelt ír válogatottal szemben. Utolsó tanévét a Durmstrang-ban kezdte meg, de a Roxfort-ban fejezte be, legalábbis helyileg. Az iskolában válogatást rendeztek arról, kik képviselik majd az iskolát, de lévén ő hírességnek számít, egyértelmű volt szerepeltetése. Végül a Roxfortban őt választotta a Tűz Serlege, hogy képviselje iskoláját. Egyedül az utolsó próbát nem tudta teljesíteni, mert előbb Imperius-átkot haszáltak rajta, majd elkábították. * A verseny után visszatér Bulgáriába. Voldemort bukása után folytatja profi kviddicsező pályafutását. Harmincnyolc éves korában visszatér a nemzeti válogatottba, és 2014-ben megnyeri a Kviddics Világkupát a csapatának Brazíliával szemben 60-170-es végeredménnyel.

Hobby: Úszás, repülés.

Foglalkozás: Tanuló; hivatásos kviddicsjátékos - fogó.

Extrák: A világ talán legjobb fogója. * Varázspálcája: gyertyán, sárkány-szívizomhúrral, 12 és fél hüvelyk hosszú; merev, az átlagosnál vastagabb. * Pár fokos vízben is könnyedén úszik.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 19.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 17:04:51
Módosította: Methen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).