Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adolfo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: Bizonytalan

Külső leírás: Ha egyszer Dávid szobrát újra akarnák csinálni, róla mintáznák. Szőke haja a vállát súrolja, kunkori végekkel, és ha valaki ránéz, késztetést érez hogy beletúrjon a végtelenül selymes, puha, pókhálószerű hajzuhatagba. Mögöttük prédájára leselkedik az égkék szempár, amibe elég belenézni, és foglyul esel, akár egy légy a pókhálóban. Huncut mosoly teszi játékossá és vonzóvá, de hogy ránézve először az jusson eszedbe, hogy odabújsz hozzá, igazán a testének köszönhető. Széles vállak, keskeny derék, ruganyos mozgás... Már-már olyan, mint egy félisten, és csak azért fél-, mert létezik.

Jellem: Igazából olyan, akár egy pók, mert addig szövögeti köréd a hálóját, amíg fel nem fal, de még közben is csak arra vágysz, hogy bár tovább tartanál. Nagyon karizmatikus, jelenléte csalogatja az embereket, általában jókedvű, vidám, és megértő alak, aki ha kell, részegen hazakísér, vagy meghallgatja a szerelmi problémákat. De mélyen legbelül egy igazi állat, aki ha kezében tudja az áldozatát, olyan emésztő hévvel veti magát rá, hogy nincs senkinek esélye vonzerejével szemben, ahhoz túl agyafúrt.

Élettörténet: Dolfi évszázadokkal ezelőtt született, szüleit valami járvány vitte el Egyedül nőtt fel, kegyelemkenyéren, nélkülözésben. Féktelen fiatalként habzsolta az életet, míg rá nem talált egy furcsa alakra, aki felbérelte őt, és csupán annyi volt a dolga, hogy a koporsóját cipelgesse, vagy vigyázzon rá míg alszik. Lassan tizenéves ficsúrból hússzá érett, apránként belebolondulva a pasasba, aki mint kiderült, egész végig csak megbabonázta. Hiába vágyakozott akárki után, valami mindig megakadályozta, hogy kitombolja magát, még akkor is, ha a koporsós fazonnal volt. És mivel folyton vele lógott, nem sokáig maradt titokban, hogy vámpír az öreg, és mivel annak nem volt szíve a leleplezéséért megölnie az árva gyereket, inkább őt is vámpírrá változtatva akarta magához láncolni. Ámde nem számított arra, hogy ettől csak még vonzóbb lesz, még keresettebb, és nagyon hamar faképnél hagyta Die-t, a teremtőjét, hogy a saját utait járja. Mivel nagyon alkalmazkodó, és ragadozó lévén tökéletes ösztönei vannak, a szociális ranglétrán egyre feljebb emelkedett, házasságok, vagy társaság révén, és valamiért ha meghalt az alkalmi ,,felesége", mindig őt sajnálták, és sosem vádolták meg, hogy ő ölte volna meg. Így tetemes vagyonnal rendelkezik, szeret is akként viselkedni, és mindig divatosan öltözködni. És hiába hogy magányosan tengette élete napjait, soha nem jutott eszébe, hogy valakit teremtsen maga mellé. Tisztában van adottságaival, és csak kamatoztatja őket, hogy tanult énekelni, hangszeren játszani, táncolni, harcolni, olvasott rengeteget, így igen nagy ,,ősi" vámpírrá nőtte ki magát, aki nem csak prédaejtésben, de az áléletben is tökéletesen megállja a helyét. Egyik felesége valami máguscsalád sarja volt, így készíttetett magának egy gyűrűt, hogy a napon is járhasson, de elméletileg már elég idős ahhoz, hogy anélkül is élhessen. Sok évet megélt már, sok kort figyelt meg, ahogy változott a világ és körülötte minden. Ő pedig sose hagyott szemtanúkat arra, hogy nem változik. És bár rettentő fiatalosan mozog, beszél, és viselkedik, időnként kissé eluralkodik rajta a fáradtság, amit a halandók a halállal pihennek ki, ekkor szokott ,,válni".

Hobby: Játszás az áldozataival, edzés

Foglalkozás: Házasodás, vállalkozó

Extrák: Szeme tudatmódosító hatással van másokra, és ha valakinek parancsol valamit, úgy az nem tud ellenszegülni semmiféleképpen. // Lobbanékony, de amilyen hamar jön dühe, úgy el is múlik // Imádja a drámát, színházat //Neerociccnek készült!

Engedélyezve: 2011. 09. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).