Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: David Connor
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 31

Külső leírás: Kifejezetten félelmetes. Első, második és sokadik ránézésre is. Amolyan jégherceg-feelinge van. Fehérre festetett, válla alattig érő haja és születése óta jégkék szemei, fehér bőre mind ezt a képzetet kelti. Na nem mintha nem segítene rá direkt is, de valahogy ösztönből jön ez az egész belőle: megcsap a kisugárzása és remegni kezdesz. Hogy a félelem, vagy a hideg… de mindent félretéve egy átlagos pasi, kifejezetten félelmetes kinézettel. Bár ha magasságilag látod, kerülget a röhögés. Nem mersz röhögni, mert ugrik és harap, de a 163 centijével nem az az óriás. Tudja is, utálja is, így ruháival kompenzálja, de ettől még picike marad. Testalkatilag magassága miatt talán, de nem vékony, nem is duci, de olyan kis masszív. Markolászolni-való. Izmos. Testi ereje tökéletesen rendben van. Ruháit mindig igyekszik úgy válogatni, hogy picit magasítsanak rajta, de férfi magastalpút soha nem hord, szerinte az gáz. Imádja a fémeket. Kínosan komoly szinten. Mindig tele van fém cuccokkal, imád kitűnni, ez az oka annak is, hogy nem az átlagos módszerekkel vallat és fegyelmez, hanem külön készítetett magának masszív karomgyűrűket. Azokkal aztán lehet vágni, marni…

Jellem: Erőszakos. Amolyan nyugodt őrült, soha nem látod tombolni, de ha tudod, hogy ideges, akkor ösztönösen menekülsz. Ki az a hülye aki önként besétál egy veszett állat ketrecébe? Ugye… Persze lehet vele bírni, ha tudod, hol simogasd meg, akkor minden rendben. Mert igen, szexmániás. Nála egy jó szopás vagy hetente ötször (szigorú rendszer szerint) egy kemény dugás mindenre megoldás. Rendszer szerint él. Ugyanakkor kel, előre meghatározott étrend szerint étkezik, előre eldöntött helyeken, csak a szopás eshet ezen kívül, de még a tényleges szex is előre meghatározott rendben zajlik. Kellemetlen, ha ez a kis agresszor elkezd morogni, hogy három perced van végezni, igaz? Kell ám mellé masszív férfiasság, mert előszeretettel tép ki belőle darabokat, odavetett szikrákkal. Egyszer egy pszichodoki azt mondta neki, hogy a magasságát/alacsonyságát kompenzálja a dühével. Az a doki azóta nem beszél. Már nem is lélegzik ez tény. Szóval igen. Agresszor. Nem kedves, nem cuki, a legkevésbé sem romantikus. Nincsenek barátai csak alárendeltjei és feljebbvalói. Szerelme még nem volt, olyan már előfordult, akinek sokszor engedte magát, merthogy minden agresszivitása és jéghercegi mivoltja ellenére vérpasszív.

Élettörténet: Teljesen átlagos család egyetlen gyermeke. Volt. Egészen öccse születéséig. Eleinte féltek, hogy az akkor tíz éves David majd utálni fogja kistestvérét, nem így lett. Sőt, még szüleitől is masszív dühvel védte. Mindenkitől. A most huszonkét éves Toni Connor már magasabb, mint az ő erős bátyuskája, de még mindig élvezi a védelmét, David ugyanis azt is megöli, aki ráköhög. Nem beteges, merd azt mondani, hogy de. Szüleivel még mindig ápolja a kapcsolatot, de inkább Toni jár haza. David nem az a nagyon okos. Utál olvasni, borzalmas a helyesírása, nem végezte el a középsulit sem, de nem is nagyon érdekli a dolog. Szerinte az ész pótolható, a kisugárzás nem. Neki meg kisugárzása van, nagyobb mint a négyes reaktornak Csernobilban… A legális szerveknél kezdte munkáját még fiatalon, alig húsz évesen, majd lassan becsábult az alvilágba, és ott manapság már szabadúszó kínzó-vallató. Saját kis kamrát üzemeltet, ahol akárkiből kiszed akármit. Képletesen és szó szerint is. Semmitől nem irtózik, de kisfiúkat sosem bánt. Kislányt simán, de a kisfiú szent és sérthetetlen. Különösen kegyetlenül bánik a nála magasabb férfiakkal. Homoszexualitása köztudott, de kevesen mernek a közelébe kukacolni párzási szándékkal.

Hobby: Munkája a hobbija, de Tonira mindig van ideje

Foglalkozás: Szabadúszó kínzó-vallató

Extrák: Uke. *** A fém és Toni életének két fontos eleme. Magasságának kiröhögésére allergiás. Utálja a kutyákat, a virágokat, de rajong az édes illatokért.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 15:16:58
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).