Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Renly Baratheon
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Jó kiállású ifjú, kellemesen izmos testalkattal és igazán megnyerő külsővel. Erős fizikumú, férfias ugyanakkor néha bohókás. Ezért is szereti a köznép, meg ugye jelleme miatt is. Dús haja sötétbarna, szinte már fekete, gyakran borostás. Szemei is hasonló színben pompáznak, velős és érzéki szemekkel rendelkezik. Előkelő ugyanakkor mégis egyszerű ruhákban jár, nem szereti a csicsát és a giccset, de csak saját magán, avagy ruházatán. Persze az aranyat nem veti meg hisz családjának címerében is benne van, egyszerűen nem szeret semmit túldíszíteni magán.

Jellem: Különleges személyiség. Olykor bohókás ugyanakkor férfias, vidám természetű és végtelenül közkedvelt. Renly megnyerő modorú, karizmatikus férfi, akit közvetlensége és eleganciája miatt a köznép is nagyon kedvel. Nem áll távol tőle a harc, vagy a lovagi tornák, jól forgatja a kardot is, bár senki sem tudja, hogy egy igazi csatában vagy a háborúban helyt állna-e, ennek ellenére bíznak benne. Élvezi a nép szeretetét és persze ki is használja közkedveltségét. Van egy titka, amiről úgy véli senki nem tud.

Élettörténet: A három Baratheon testvér körül Ő a legfiatalabb, Robert után mégis Ő kapta meg Viharvéget, és nem a második testvér Stannis. Okát nem sokan tudják, bár biztosan azért történt így az eset, mert jobban hasonlítanak egymásra. Amikor bátyja, Robert elnyerte a trónt, Őt is jelölte a kistanácsba, mint a törvényekért felelős tanácstag. Ez által ismeri a törvényeket, ha kell segít megregulázni őket, javaslatokat tesz, aktívan részt vesz a tanácskozásban. Pár éve Ser Mace Tyrell legifjabb fia, Loras Tyrell, a viráglovag lett az apródja, s az évek alatt elég közel kerültek egymáshoz.

Hobby: Lovaglás, harc gyakorlása, szórakozás, stb

Foglalkozás: „A törvények mestere.” Kistanács tagja, jelenleg „második” trónörökös.

Extrák: *** Könyv: Tűz és Jég dala könysorozat, George R. R. Martin tollából. ***

Engedélyezve: 2011. 09. 19.

Módosítva: 2012. 08. 10. 10:01:34
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).