Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Chris Berenger (Chu)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Hátközépig érő, dús, kusza fekete tincsei vannak. Szeme szürke acélként csillog, egyedi és csábos, bárkit képes megbabonázni. Cseresznyepiros düzzadt ajkai hívógatóak és érzékien puhák. Szépen ívelt szemöldöke és arca van. Bőre fehér, akár a frissen esett hó, érintése puha selyemre hasonlít. Közepes magas és bár nem jár sportolni, de teste formás, jó kondiban van, kellően domboul és feszes, ahol kell. Szeret lazán öltözni, ingek és farmerok, meg persze testresimulós ruha darabok előnyben vannak. Nyelvében található egy kis gömböcske pc, bal lapockáján egy színezett cseresznye tetoválás, ami csak jobban kiemeli bársoonyos fehér bőrét, és csípőjén hasához közel egy hangjegy tetoválás. Összegezve vadítóan néz ki és az utcán mindenki utánafordul, amit már megszokott, de halvány pirulását nem tudja leplezni.

Jellem: Kedves, udvarias, figyelmes mindenkivel. Segítőkész, az életét is odaadná a családjáért. Barátai csak érdekből vannak, így nem is foglalkozik velük. Egyedül jár szórakozni, nem kíváncsi mások véleményére. Könnyen dühbe gurul és nagyon szeszélyes, szenvedélyes. Néha nem is néha, elég gyakran úgy viselkedik, mint egy óvodás kisgyerek. Imásdja az állatokat, sokszor ellogott már a közeli állatkertbe, ahol nem etettek megfelelően egy öregebb hiúzt, ezért ő mindig vitt neki húst és bár az állat idős volt, sokszo játszadozott vele. Egyszer aztán nem találta a helyén és reggel kérdezett utána, hogy mi lettvele. Akkor közölték a hírt, hogy elpusztult. Chris szomorú és levert volt ettől, egészen addig, amíg bátyja meg nem ígérte neki, hogy vesz egy kiscicát, ami mai napig Chu kedvence. Sokszor nagyon aranyos, de neki fel sem tűnik. Szeretetéhes, fojton bújhatnéka van. Családja sokszor megszólította már, hogy vislkedjen, ne csináljon úgy mint valami gyámortalan naív fiúcska, de ilyenkor ő csak megsértődve duzzog fel a szobájáig.

Élettörténet: Szerető családja van, akik mindent megadnak neki. Apja rendőrfőkapitány, ami abból is kitűnik, hogy a házban szigor van, nem pedig szeleburdiság, de szerencsére Chris ezt nem örökölte apjától. Édesanyja paleontológus, sokszor utazgat, de minden csepp szabadidejét a családjával tölti. Remek háziasszony és szerető anya. Chris tőle örökölte főzőtudományát és aggodalmaskodását, amivel bátyját az örületbe kergeti. Sam, a tesója, ugyanabban a suliban tanul, ahol ő, csak már végzős. Imádja babusgatni öcsikéjét és csikizni, ami rendszeres párnaháborúval végződik.

Hobby: Nincs sok szabadideje, de ha mégis, akkor olvasgat és zenét hallgat, vagy csak egyszerűen lesomfordál csokit majszolni.

Foglalkozás: Tanuló. Este meg táncos egy bárban, ami persze senkinek sem árult el testvérén kívül.

Extrák: Imádja a csokit, a szép tájakat, az édességet minden mennyiségben, az állatokat, a zenét és természetesen a táncot. Van egy cicája, egy teknőse és egy menyétje, ami nagyon szeret elrejtőzni Chu blúzujjában.*A nyaka a gyengepontja, mindig nagyon aranyosan reagál, ha valami hozzáér.*Uke.*

Engedélyezve: 2011. 09. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).