Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: dr. Vayshawn Carlton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 26

Külső leírás: Átlagos srácnak néz ki, első ránézésre. Talán enyhén mandulavágású szemei lehetnek furcsák, de ezek is jelentőségüket vesztik, hiszen ezt leszámítva meleg, barna tekintete akárkit megnyugtat, elvarázsol. Haja sötétbarna, hanyagul vágott, hiszen nem szeret fodrászhoz járni, így évente egyszer hagyja magát, és elkíséri egyik barátját, majd ebből persze hajnyírás lesz neki is. De ez mindig kitart neki. Barackszín ajkai picit teltebbek, sápadt bőre viszont kissé betegesnek látszik. Utálja a napfényt, nem kedveli, egy picit sem, így sosem napozik: ebből a sápatag bőr. Arca első ránézésre kedves, bájos, talán kisfiús, de ahogy először megszólal, képes minden látszatot darabokra zúzni. Utálja a nyakkendőt és az öltönyt, így általában elegánsan, de az említett ruhadarabok nélkül jelenik meg az emberek között. Nem szereti a feltűnő színeket: barnát, feketét, fehéret, esetleg szürkét hord mindenből, még az alsója is ezekből a színekből valamelyik. Általában fekete sportcipőt visel, hiszen az öltönyhöz illő, elegáns lábbelik mindig feltörik a sarkát, és ezért ezeket is száműzte ruhatárából. Fizikailag egyébként harmatgyenge. Képtelen lenne erővel ütni, vagy rúgni, sosem verekedett senkivel. Ha el kellett volna végezni az FBI Akadémiáján a testi erőnlét edzését szolgáló tárgyakat, sosem sikerül elvégeznie az iskolát, ez biztos. Vékony, örökölten izmos testalkatú, tehát itt-ott előbukkannak izmocskák, de ezek inkább mókásak, mint félelmetesek.

Jellem: Furcsa egy férfi, az már teljesen biztos. Elsőre egy kedves, mosolygós egyetemista látszatát kelti, aztán elkezd okoskodni, és tízből nyolc embernek máris ellenszenves, pedig sosem direkt csinálja. Amolyan akaratával ellenkező dolog ez: mindig szeretné elmondani, amit egy-egy infóval kapcsolatban tud. Ha egy kicsit megszokja az embereket, a közelében levő kollégákat, barátokat, akkor ezeket már könnyedén le tudja redukálni, de amíg ismeretlenként tekint az őt körülvevőkre, addig valamiféle védekezési mechanizmusként lehet tekinteni a problémájára. Nehezen barátkozik, alig vannak körülötte olyanok, akiket igazán ennek tekint, sőt, egy kezén meg tudná számolni őket. Kollégáival változó a kapcsolata. Azzal, aki meglátja benne a jót és nem csak egy okostojást, azzal általában igyekszik jól kijönni, ennek érdekében még süteményt is hajlandó sütni, vagy önkéntesen ajánlja fel, hogy kávét hoz az automatából, esetleg a büféből. Azt, hogy hogyan kell lazítani, nem nagyon tudja. Ha nem dolgozik, akkor olvas, plusz persze a kötelező funkciók, mint alvás, evés. Borzalmasan ritkán néz TV-t, moziban azt sem tudja, mikor volt, ennek ellenére, fejből köpi az idézeteket minden helyzetben, mindenhez hozzá tud szólni, de teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy az emberek tudják-e követni, amit mond, csak darálja a szöveget. Ha a barátaival nagyritkán elmegy valahova, évente egyszer, az mindig az egyik törzshely a kettőből, itt szed fel néha egy-egy nőt. De ez is borzalmasan ritka, hiszen önmagára kissé aszexuális lényként gondol, nem igényli a testi vagy lelki törődést sem, csak nagyon ritkán. Ismeri saját maga hibáit, tudja, hogy borzasztóan könnyen szokhatna rá kábítószerekre, gyógyszerekre, így ezeket kerüli, és legszükségesebb esetben is csak gyógyteákkal kezelgeti magát.

Élettörténet: Apja amerikai, édesanyja japán származású volt, de Vayshwan születése után egy szó nélkül hagyta el az apát és a fiút, így hát ő is nevet váltott, csak apja családnevét használja. Egyke, különleges volt már gyerekkorában is, az egyetem elvégzésekor írt IQ-teszten 189-es eredményt ért el, emellett fotografikus memóriája van, elméletileg zseninek számít. Ennek ellenére sosem volt jó a csajozásban, de egy ideig kitartóan próbálkozott, ma már inkább csak néha jár el egyetemi cimborákkal, munkatársakkal, és évente felszed egy, maximum két nőt, szóval picit sem mondható sikeresnek ezen a téren. Bár külseje meglenne hozzá, hihetetlenül nyuszi, borzalmasan korlátolt és elvárja, hogy mindenki az ő szintjén tudjon kommunikálni, természetesnek veszi, ha valaki elsőre tudja, hogy milyen jelenséget is emlegetünk szuperpozíció néven, így hát nehéz kijönni vele, de nem lehetetlen. Kriminológiából doktorált, már az egyetem alatt is több tanulmányt tett közzé a sorozatgyilkosok elmeállapotával kapcsolatban, hiszen ez a téma mindig vonzotta és érdekelte, sosem tudta megfejteni vagy megmagyarázni, hogy miért öl valaki folyamatosan. Ez annyira felizgatja a fantáziáját ma is, hogy képes minden újabb, borzalmas ügybe teljes kapacitással belevágni, még lelkesedni is a gyilkos/gyilkosok elkapása érdekében. Mentora Edward Schwartzmüller volt, az FBI Viselkedéstudományi Egységének egyik régi tagja, több gyilkost is elkaptak már, hála neki, és Vayshawn is neki köszönheti, hogy ügynök lehet az FBI-nál. Munkába állása előtt hivatalosan is dolgozott három évet, hiszen ez a szükséges minimum, ezt az FBI quanticói Akadémiáján végezte el, mint segédoktató, ám napra pontosan a három év lejárta után átkerült a Viselkedéskutató Egységhez. Ez alatt a három év alatt pszichológusi diplomát szerzett, hogy ezzel is segítse előrehaladását a viselkedéskutatók között. Scwartzmüller ekkor ment el nyugdíjba, hiszen egy akció során elvesztette a bal karját, így egy új csapatot toboroztak, ennek lett egyik tagja Vayshawn is, jelenleg első bevetésére várva, hogy megismerje társait.

Hobby: Szabadidejében csak olvas

Foglalkozás: Az FBI Viselkedéskutató Egységének egyik tagja, ügynök

Extrák: Vaynek, Shawn-nak becézik. *** Szeretne halakat, de sosem tudta semminek a gondját viselni: egyszer egy kaktuszt is sikerült addig szomjaztatnia, hogy az elszáradt. *** Naiv, ha azon kevés témák egyikéről van szó, amihez nem ért, könnyen félrevezethető. *** Maximálisan heteroszexuálisnak gondolja magát, sosem volt ez másképp, nem kábult rá férfiakra soha életében, bár nem homofób. *** Köznapi témákhoz teljesen hülye, az aktuális sikerfilmekről például soha, fogalma sincs, de szereti a Csillagkaput és a Star Warst. *** Egyedül él, édesapja egy vidéki, kis tanyát vett magának. Minden évben hazalátogat, minimum egyszer, de mindig télen, hiszen a tanya nagyon szép helyen van, és Vay imádja a havat. *** Édesanyjára sosem volt kíváncsi. *** Tettei könnyen félreérthetők és ő maga is hajlamos túl sokat gondolni egy pillantásba vagy érintésbe. Ilyenkor mélységesen zavarba jön, elpirul, dadogni kezd. Ez utóbbira hajlamos, ha zavarban van, mindig előjön nála. *** Furcsán viszonyul a sorozatgyilkosok áldozataihoz: sajnálja őket, de sosem látványosan teszi ezt, így kifelé picit érzéketlennek tűnhet. *** Van fegyvertartási engedélye, de nem szívesen használja, hiszen élesben még nem kellett lőnie. *** Számára az ideális randi egy könyvtárban van; ha egyszer eljutna addig, hogy valakivel randira menjen és ő szervezné, abból egy múzeumlátogatással kezdődő, és könyvtárban véget érő randi lenne. Az étterem-részt sosem értette, hiszen ő maga nem tud nyilvános helyen enni, ettől is zavarban van. *** Határozatlansága ellenére tudása atombiztos, véleményéért akárkivel szemben kiáll. *** Foglalt, Hyuuuchanomnak.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2018. 01. 01.
2019. 03. 02.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:52:51
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).