Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 78 éves.

Külső leírás: Ami elsőre szembetűnik, az nem is fura hajszíne, hanem a magassága. Kb. két méteresre nőtt, ez átlagos magasságnak mondható, ha az ő törzséről beszélünk. Teste izmos, hisz állandóan harcra késznek kell lennie. Bőre fakó, nem csoda, hisz az erdőben, ahol él, nem sokat éri a nap. Még a legvékonyabb hajszálerei is átlátszanak vékony bőrén. Füle vége hegyes, akár a többi elfnek. Haja hosszú és gyönyörű. Puha és selymes, ezt tapasztalhatja, akinek megengedi, hogy hozzáérjen. Türkiz színű szálai ragyogóan csillognak a reggeli napfényben. Szeme körül általában kék festék látható, ez szimbolizálja rangját. Ruhái is kék színűek, ez is a törzsi vezetői posztját hivatott szimbolizálni. Szeme alatt vörös tetoválás található, mely ugyanaz, mint az aranyfülbevaló, amit hord. Ez a fogyó hold alakú motívum a törzsüket jelképezi.

Jellem: Mael maga a megtestesült szigor és fegyelem. Nem tűri a hibákat, aki nem a környezetébe való, az eltávolítja. Tipikus vezéralkat, nem csoda, hogy a törzséből mindenki felnéz rá. Kőkemény szívét nem könnyű meglágyítani. Nem hatnak rá a szép szavak, a könyörgés, a szenvedés. Sokan mondják rá, hogy ingerszegény, ám valójában nem érzi magát annak. Ugyan nehéz a közelébe férkőzni, mégis fürödhet a jóban, akinek sikerül. Mael kegyeiből nehéz kiesni, legalább annyira, mint ahhoz férkőzni. Zord külseje mögött igazi romantikus én lapul. Szeret andalogni a kiszemeltjével, de csak akkor, ha azt más nem látja. Akit nem szeret, az iránt hideg közönnyel viseltet. Nem ritka, hogy csípős megjegyzésekkel csal pírt mások arcára. Sosem volt még szerelmes, többre tartotta annál a munkát, ám mostanra borzasztóan hiányolja az igazit maga mellől.

Élettörténet: Mael egy hatalmas rengetegben, a Könnyek erdejében látta meg a napvilágot. A bölcsek a csillagok állása alapján választották ki. Ettől kezdve megkezdődött Mael okítása. Csillagászatot, földrajzot, sámánizmust tanult, hogy aztán méltó vezetője legyen a törzsüknek. Az elfek ezen csoportja az erdő keleti részén tanyáznak. Halandó ide nem tér vissza anélkül, hogy meg nem halna. Igen elmaradottak, hasonlítanak az indiánokra. Íjakkal, nyilakkal harcolnak az ellenségeik ellen. Mael hamar kitanulta a vadászatot is, így segédkezett elődeinek a zsákmányszerzésben. Hamarosan meghalt a törzsfőnök, így ő lépett a helyére. Vasmarokkal óvta népét, épp ezért borzasztóan tisztelik és felnéznek rá.

Hobby: Íjászat.

Foglalkozás: Vezető.

Extrák: Fajtáját tekintve elf.

Engedélyezve: 2011. 09. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).