Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tanaka Mori
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 24

Külső leírás: magas, erős testalkatú férfi. Bőrén a kígyó tetoválás jelképezi, hogy a Sógun negyedik szakaszának, a Kígyó szakasz vezetője. Fekete selyem hakama és haori a kedvenc viselete. Dupla kardját mindig magánál hordja, mint minden szamuráj. Nem borotválja a haját, csak lófarokba köti és kész. Ne tévesszen meg a csinos nőies arc, tekintete hideg akár a halott kő. Nagyon veszélyes, ezt a vadmacska-szerű mozgása, és gyilkos tekintete is közvetíti.

Jellem: intelligens, igazi stratéga. Nagyon jók a meglátásai és a megérzései, és ennek köszönhetően vált ilyen fiatalon ennyire befolyásossá. Szeret haikukat írni, merengeni a csillagos ég alatt, illetve a szamizen hangját. Ő nem játszik, de néha csupán azért megy el a gésákhoz, hogy hallja az éneküket, hallgassa a szamizent és lássa táncolni a gésákat. Az ágyban a férfiakat részesíti előnyben, a nyers vad egyesülésben képes levezetni a feszültséget, néha igen durván, hiszen hatalmas felelősség nehezedik a vállaira, és ezt valahol el kell vezetnie. Éppen ezért nincs felesége és ágyasa sem.

Élettörténet: ősi szamuráj család leszármazottja. Akárcsak apja, ő is szamuráj, és a Császárt, a Japán Sógunt (Tokugava Iejaszu) szolgálja hűségesen. A palotában él, amikor épp békeidőszak van, egyébként pedig az osztaggal utazik. Erős és gyors harcos, még soha nem győzte le senki kardforgatásban, hiszen a leghíresebb mesterektől és apjától tanult, aki szintén híres volt legyőzhetetlenségéről. Lenyűgözően gyors, és amikor harcol, szinte megbabonázza ellenfeleit. Katonái hűségesek, és a halálba mennének érte, annyira tisztelik. Két helyettesét barátjának tekinti, sok időt tölt velük, együtt járnak Gésákhoz is. Olyankor amikor úgy dönt hogy igénybe veszi az erotikus szolgáltatást, mindig szép fiút kér magához. Durva az ágyban, de már hozzáedződtek az ilyen bánásmódhoz, ezért nincs lelkiismeret furdalása, hiszen nagylelkűen fizeti ki aztán őket.

Hobby: vívás, harci stratégiák, szex, haiku költése és olvasása, zene és ének, tánc hallgatása, figyelése.

Foglalkozás: szamuráj hadúr, a Tokugava sógunátus oldalán.

Extrák: Edo korszak, Japán. Ő egy seme.

Engedélyezve: 2011. 09. 07.
2016. 05. 22.

Módosítva: 2016. 05. 22. 19:21:04
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).