Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Bill Huges
Kategória: Yaoi
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Gesztenyebarna kócos haja van, ami lágyan omlik arcára. Szemében a tenger kékje tükröződik egy kis zöld keverékével. Puha, kellően szép vágású ajkai vannak. Kecses és törékeny fiú. Bőre hófehér és a tapintása selymes. Mindig kola, vagy csoki illata van. Ruhái kihívóak, szereti, ha egy-egy testrésze kivillan. Tipikus az a tipus, aki iránt a lányok és a fiúk is megfordulnak, csak hogy aztán megszemléljék feszes és formás popsiját. Nem szereti az ékszereket, a bizsukat, ezért sosem hordja azokat, de ha egy jópasin van, azt nem veti meg.

Jellem: Sosem felt a kihívásoktól, mondjuk nagyon mástól sem. Egyből a falnak rohan típus, ami sokszor rosszul sül el, de ilyenkor elintézi egy zavart vigyorral, majd fülig pirul, ami csak csábítóbbá teszi. Könnyen barátkozik és nagyon szeret fecsegni. Viszont igen hamar kapja fel a vizet és morcosodik el. Ilyenkor felfújja pofiját és úgy csücsörít, mint egy kisgyerek. Rossz esetben is képes higgadt és nyugodt maradni. Valami különös oknál fogva az ember megnyugszik a közelében és a hangulat is mindig laza körülötte. Sokat viccelődik, de néha halálosan komoly, amit sokáig nem bír tartani, mert folyton elneveti magát. Ha valakivel nagyon sok időt tölt, egy idő után csendben marad, ez azt is jelzi, hogy kedveli azt a személyt és megbízik benne. Még nem volt alakalma rá, hogy szeretőként bizonyítson, szóval tapasztalatlan és ezzel kapcsolatban félénknek is mondhatjuk. Heves és ha olyan személlyel van, akkor átváltozik egy bújos kiscicává.

Élettörténet: Általános családja van. Édesanyja ápolónő egy korházban, ahová ő suli után megy, hogy segítsen neki. Édesapja meg egy építészeti céget vezet. Hamar kiderült, hogy Bill nem alkalmas vezetőnek, mert folyton elsieti és átsiklik a dolgok felett, ezért majd unokatestvére fogja átvenni a céget. Van egy kishuga, akit nagyon szeret, de ritkán látja. Mivel a szülei szinte sosem érnek rá és apjával is csak esténénk futnak össze vacsora mellett, ezért a kicsit a bejárónő gondoza és viszi el ovodába. Billnek nagyon jó keze van az orvosi munkához, ezért majd szeretne doktori egyetemre menni. A suliban kiválló tanuló, a második, harmadik helyen volt mindig. A tanárok nagyon szeretik a szeleburdi stílusát. Már 12 éves korában is eljárt bulizni klubbokba, haverokkal, de hamar beleunt a folytonos tuc-tuc zenébe és a haverjai idétlen poénjaiba, ezért kiválasztott egy olyan klubot, ahová ezek a haverok biztosan nem követik. Egy melegbárt az utcasarkon. A vendégeknek mindig kelleti magát és imád balhét kitörtetni, de sosem jött még olyan pasi, akimegdobogtatta volna szivecskéjét.

Hobby: Bulizás és a biológiai könyvek tanulmányozása, olvasgatása.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Édességmániás. Remek táncos, képes az örületbe kergetni a párját simulásokkal és apró érintésekkel. Utálja a piát, a cigit, a drogokat. Fél a bogaraktól, legyenek azok bármilyen aprók, és a tyúkoktól, kakasoktól, galamboktól, bármitől, aminek tolla van és gülüszeme.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 11.

Módosítva: 2017. 09. 09. 09:43:23
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).