Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kain, a Venator Vérfarkasklán királya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: Valamikor a sötét középkorban született

Külső leírás: Óriási. Magasabb két méternél is. Egy izmos, benga férfi. Átváltozott formában négy méter. Testét régi harci tetoválások és hegek borítják. Hosszú, sötét haját általában felköti a feje tetején, vagy hagyja szabadon tombolni a teste körül. Nyers, vad szépségét csupán méginkább kiemeli, hogy a sok farkasalakban töltött idő miatt vadállatiassá vált. Arcán erősen látszanak ezek a vonások, szemei sárgán izzanak, szemfogai nagyobbak az átlagos embernél, állkapcsán pedig szakállként vesz részt farkas szőrzete. Kezein is látszik ez, ujjai végén karmok vannak, amelyeket vissza tud ugyan húzni, de nem tartja szükségesnek, ez is hozzátartozik az imázsához, ahogy ő szokta mindani. Ezüst piercingek vannak a füleiben, mellbimbóiban. Szereti a bőrnadrágot, és a bőrmellényeket, télen is, hiszen sosem fázik.

Jellem: Nem akarod megismerni őt, hidd el. Amikor született, abban a sötét világban formálódott a személyisége. Ölj vagy megölnek, egyél vagy megesznek. Vedd el ami kell, nem számít semmi más. Ami legyengít, pusztítsd el. Ami hátráltat, pusztítsd el. Pusztíts. Ölj. Nagyjából ez jellemzi őt. Persze az évszázadok folyamán ez némileg javult. Nyers, vad és kegyetlen. Kiváló vezető, ugyanis a falka érdekeit mindennél fontosabbnak tartja, erre nevelték, ezt verték bele, ezzel kelt és feküdt le, ezzel álmodott. Szülei, igazi királynak nevelték, akinek az a feladata, hogy megóvja falkáját, és dicsőséget szerezzen Klánja számára. A privát életében... Nos, nincs neki ilyen. Nincs nősténye, nincs senkije. Párzani ugyan szokott a falka szabad nőstényeivel, és szebb hímjeivel de csak ennyi. Gyermeket nem nemzett, hiszen született vérfarkasként csupán akkor képes megtermékenyíteni egy nőstényt, ha vérét egyesíti vele. Hogy ez mit jelent? Hogy a falkája királynőjévé emeli. Ő ilyet soha nem tenne, hiszen a falkák történelmében mindig és mindig hatalmas viszályok forrása volt a királynő, sok halál járt a nyomában, és a falkát nagyon megtizedelte. Az ő anyja volt az utolsó ilyen királynő, és az apja saját maga volt kénytelen elharapni a torkát, miután miatta a több ezer lelket számláló falka a tizedére csökkent. Nem. Kain nem akar királynőt. Más: Kain szereti a fájdalmat. Számára megfűzerezi az élvezetet, ezért visel ezüst ékszereket, amelyek egy átlagos likantróp számára elviselhetetlenek. Úgy párzik mint egy vadállat, de hát... ő végülis az.

Élettörténet: Kain született vérfarkas. Fajtájának utolsó példánya. A falkájában élők már mind átváltozottak. Sokukat ő maga teremtette, de az idősebbek, akik az ő tanácsadói, még apja vérével keveredtek. Apja egy háborúban vesztette életét a XVII. században, ő örökölte a trónt. Erőskezű, komoly vezető, kellően kemény és vad, hogy kordában tartson több száz halálosan veszélyes fenevadat. Jelenleg egy körbekerített hatalmas birtok tulajdonosa, amelyet erdő borít, s a közepén, egy középkori várerődben él a többiekkel. A városban is van egy nagyobb villája, oda csak akkor telepszik le rövid időre, ha dolga van. A jelenlegi Város Ura (vámpírvezető) szövetségese.

Hobby: vadászat, párzás, zene, tánc (szereti a zenét, kifinomult hallással rendelkezik).

Foglalkozás: a Venator Vérfarkasklán királya

Extrák: gonosz és brutális alak, nem finomlelkűeknek. A venator latin szó, jelentése vadász.

Engedélyezve: 2011. 09. 04.

Módosítva: 2011. 09. 04. 13:39:02
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).