Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nathanael Valére Molyneux
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 18

Külső leírás: Egyáltalán nem magas, sőt – jó, ha a 170 centit eléri. Alacsony termetéhez megfelelő alkat dukál. Teste vékony, karcsú, nem az a nyeszlett, csont és bőr fajta, hanem formás: hasa lapos, popsija kerek, combjai formásak. Mozgása ruganyos és kecses, mégis szexis, és hogy biztossá tegyük, hogy minden fej utána fordul, arca is kivételes. Igazi francia nemesi vágási arca van, finom, kissé nőies vonásokkal. Ajkai nem is túl vékonyak és nem is túl vastagok, pont tökéletesen csókolnivalóak. Különleges, világoszöld árnyalatú szemei képesek jegesek csillogni, vagy akár lángolni is a szenvedélytől – ki melyiket hozza ki belőle... Haja különlegesen hosszúra van hagyva, a háta közepéig ér, aranyszőke tincsei selymesen, csillogva ölelik körül szépséges arcát, valódi angyali külsőt kölcsönözve az ördögi belsőnek.

Jellem: Egy igazi kis nimfomán kurva. Teljesen én- és élvezetközpontú természete van, amit soha, semmi pénzért nem adna fel. Az sem érdekli, hogy sokan hülyének nézik ezért, az őt lenézőket ő maga is mind egy szálig lenézi, meg egyébként sem hatja meg mások véleménye. Amíg az ő életében minden flottul megy, addig ő szarik a világra. Könnyedén csavar az ujjai köré bárkit, még a legeslegheteróbb fiúkat is képes elcsábítani. Nagy ívben tojik rá, ha valakit megbánt azzal, hogy csak egy numerára használta – márpedig ő mindenkit csak arra használ, de azt bizony elég gyakran. Nem híve a levetett zokni-elvnek, ő ugyanazzal is csinálja többször, ha úgy tartja kedve, pláne ha az illető különösen kedvére való volt. Pofátlanul flörtöl még azzal is, aki éppen partnere derekát öleli át, nagyjából úgy tekint magára, mintha ő fingotta volna a Passzát-szelet. Önteltségén még soha nem esett csorba, mert mindenki a lábai előtt hever, csak csettintenie kell – gondolok itt az aktív, vagy hetero pasikra, a passzívok és a nőneműek ugyanis szívükből gyűlölik, mert irigyek rá.

Élettörténet: Családi háttere a lehető legszörnyűbb. Apja alkoholista, anyját már születése előtt, sőt, még a terhesség alatt is rendszeresen bántalmazta, de kisgyermekkora óta őt sem kíméli. Az már csak a pláne, hogy anyja legtöbbször prostitúcióval kereste meg azt a hiányzó összeget az otthoni kasszából, amit az apja elivott – máig bizonytalan, hogy apja tényleg az édesapja-e, vagy anyja egyik kuncsaftjától fogant... Ezek a viszontagságok nyomták rá a bélyegét a személyiségére, eltorzítván a lelkét, és olyan útra terelve őt, aminél sokkal de sokkal szebbet és jobbat is bejárhatna. Már az általános iskolában is rosszak voltak a jegyei, és ez mind a mai napig így van. Nem bukdácsol, de egyáltalán nem is tanul jól. Magánélete kaotikus és őrült. 15 évesen volt már 30 éves pasija is, de rontott már meg 17 évesen 14-15 éveseket is. Elég őrült életet él, de ez őt egy cseppet sem zavarja. Soha nem látott még igaz szerelmet, vagy boldog párkapcsolatot. Csak szülei példája maradt meg benne, így fogalma sincs, mi is az a szerelem – arról meg pláne nincs, hogy szüksége van-e neki ilyesmire.

Hobby: szórakozás, flörtölés, szex

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Gyűlöli a Valère nevet, a Nathanaelt meg túl hosszúnak találja, így mindenki Nate-nek hívja.

Engedélyezve: 2011. 09. 01.
2012. 06. 10.

Módosítva: 2012. 06. 10. 11:53:02
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).