Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Wystan Tate
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 6-700 év körüli

Külső leírás: Lehetetlenül elegáns és ördögi külső tulajdonosa. Aurája sötét, egészen vad, már-már veszélyes, nem beszélve néha el-elsötétülő pillantásairól, arcáról vagy egyszerűen csak a kisugárzásáról, amikor valami nem úgy jön össze, ahogy ő kívánja. Valahogy ellehetetleníti az emberi jelzőtől, az-az apró, de annál számítóbb mosoly a szája sarkában, mely ravaszkássá és a legkisebb mértékben démonivá teszi arcát – amellett, hogy vonásai kissé nőiesek, de ez inkább egy lélegzetelállítóan gyönyörű férfivá varázsolja. Bőre halványszínű, kissé sápadt, de látszódik rajta a Nap gyengéd érintése. Szemei lilák, igazán halványan, habár ezt általában szürkeszín illúzió mögé rejti, s igaz valója csak parancs, illetve harag alatt villannak fel. Gyakran hiteti el magáról, azzal az édesen elbűvölő mosolyával, hogy valójában ő a világ legártatlanabb báránykája, aki csak valaha létezett. Testalkata vékony, fitt, aránylag magas, de nem egy égimeszelő. Viseletként mindig fekete frakkot hord, fehér inggel és hozzátartozó elengedhetetlen kellékkel.

Jellem: Szeszélyes, de kezelhető típus. Nem szeret, de muszáj, hogy behódoljon. Fajtájából kiindulva igen labirintusszerű lélekkel rendelkezik. Többnyire kiszámíthatatlan, nem szereti, ha egy felvillanó reakciójából kiindulva akarják megítélni egész személyiségét. Szabatos, ebben egy „kicsit” megszállott. Szereti, ha rend a lelke mindennek. Rögeszmésen ügyel a rendre és arra, hogy úgy forogjon a föld, ahogy az meg van írva. Nem tűri, ha a körülötte lévők hibáznak, főleg, hogyha azok lénye alattiak. Végtelenül gyengéd, ha arra kerül a sor, hogy kimutassa érzelmeit. Mesteréhez mindhalálig hű, és bármi áron megvédi, azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy néha-néha szemtelen legyen, vagy kiforgassa a parancsokat. A komoly dolgokban mindig hidegfejjel viselkedik, nem egy ijedős fajta. Döntései mindig tiszták és átgondoltak. Rendkívül intelligens, nincs olyan, amire ne tudná a választ. Egyszóval egész lénye maga a sötét és megfejthetetlen rejtély, túlságosan is kegyetlennek mondható, ha ölésre kerül a sor, igazán szadista, mégis… Sugárzik belőle a magány és a kényszeredettség. Igazán szeretetéhes, azonban ezt az éhséget nem csökkentheti, hiszen kiszeretne egy olyan démont, mint ő?

Élettörténet: Valaha, nagyon régen ember volt ő is. Akkori életére egyáltalán nem emlékszik, de nem is akar. Miután azzá vált, ami, a pokolban fészkel, várja, hogy szólítsák. Az évszázadok alatt rengeteg mestere volt. Férfi, nő, fiú, lány… bárki szólította, bárkinek is sikoltott a lelke vérbosszúért ő megjelent. A vérszerződés, melynek egy csók pecsétje, mindig addig tartott, míg aktuális gazdájának a lelke meg nem nyugodott. Voltak, kiket erőszak ért, akinek a szeretteit ölték meg, aki mást akart megmenteni, aki jót akart a világnak. Talán mindenfajta típussal találkozott az idők során. Precíz ember lévén listát vezetett az általa felszámolt lelkekről, ugyan nem lelkiismeretesen – hisz’ lélek nélkül hogy tehetne ilyet? -, de óvta mestereit. Élete nincs különösebben, hisz másnak szenteli minden idejét, azt kényezteti és szolgálja, annak engedelmeskedik és hallgatja parancsait, aki megidézte őt.

Hobby: Vörös rózsái, amit minden egyes embernél szolgálva elültet és gondoz, nem törődve azzal, hogy az illetőnek tetszik-e vagy sem. Szenvedélyesen szereti a macskákat, lehet az párduc, oroszlán, tigris, hiúz… Mindegy, csak macskaféle legyen.

Foglalkozás: Démoni komornyik - önjelölt bérgyilkos és eltakarító.

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter. // A keresztúti démonok egyik csoportjába tartozik. Nem éppen egy szelíd fajta, de mint fentebb említettem, kezelhető. A lényege, hogy a kívánság lényege, hogy engedelmes kutyává szelídüljön egészen addig, míg megidézőjének lelke meg nem nyugszik. // Biszexuális.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2011. 08. 27.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:47:07
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).