Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cedric
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Ismeretlen.

Külső leírás: Hosszú, göndör haja a derekáig ér. Törékeny, vékony tagjai tökéletesen illeszkednek kisfiús arcához. Magassága változó, mindig a gazdája igényeihez igazodik. Ha kell, akár 30 centisre is össze tud menni, maximális magassága 170 centiméter. Haját szereti összefogva tartani, de ha azt kérik tőle, engedje ki, megteszi. Kék szemei állandó kíváncsisággal fürkészik gazdája minden egyes mozdulatát.

Jellem: Szolgalelkű, bármit megtesz gazdájáért, még ha ez nem is válik a saját javára. Már rég elfeledte, mi a jó neki, gazdái sanyargatásai alatt lassan kiölte magából az érzelmeket. Semminek sem örül, semmire sem vágyik, csupán szolgálatai elvégzését tartja fontosnak. Még sosem szegődött olyan gazda mellé, aki törődött volna az érzelmeivel, így nem is lát rá esélyt, hogy ez valaha meg is történik.

Élettörténet: Időtlen idők óta szolgaként tengeti mindennapjait. Gyermekkorára nem is emlékszik, túl rég volt már ahhoz, hogy foglalkozzon vele. Családja sosem volt, rabként időzött egyedül egy cellában, míg oda nem adták első gazdájának. Érzelmei lassan megfakultak, majd eltűntek, ám elmondhatja, életében egyszer szerelmes is volt. Gazdája egyszer neki ajándékozott egy ruhadarabot, így nem kellett meztelenül, vagy zsákruhában szolgálatot teljesítenie. Gazdája kedvessége megindította, ám hamar rájött, nem érezhet semmit mestere iránt, hiszen annak családja volt. A szíve vérzett a reménytelen szerelem okozta sebektől, így végérvényesen is az ingerszegénység mellett döntött. Azóta műmosollyal az arcán érdeklődik gazdái igényei felől, de nem tartja őket annyira, hogy valóban érdekelje őket a létük. Mivel hű szolga, ezért bármit megtesz, amire a gazdája utasítja. Sokoldalúsága kimeríthetetlen tudásában és hajlandóságában mutatkozik meg. Addig áll egy illető szolgálatában, amíg az el nem küldi őt, vagy nem bántalmazza akarata ellenére.

Hobby: Nincs neki ilyen, nem érdekli különösebben semmi.

Foglalkozás: Szolga, akinek a szolgáltatásai kimeríthetetlenek.

Extrák: Nem öregszik, így olyan, mintha egy fiatalemberrel állnánk szemben, a valóság viszont az, hogy a makulátlan test sok ezeréves tudást és fájdalmat hordoz magában.

Engedélyezve: 2011. 08. 26.
2013. 04. 14.

Módosítva: 2013. 04. 14. 00:06:39
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).