Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rex Kim Wallace
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 29

Külső leírás: Külselyét kissé ilyesztővé teszi, ezüstös haja [festeti, eredetileg szőke] sebhelyei, arcán és nyakán, valamint még a piercingjei is rátesznek egy lapáttal. Hosszú, kulcscsontjáig érő haját, félig felköti. Aranybarna szemeiben, semmilyen érzelem nem köszön vissza rád. Magassága meghaladja a 2 métert, mégis magasságához képest sovány. Mindössze 58 kg. Teste kellően izmos, mégsem visszataszító. Ruháiban szereti az egyszerű, letisztult darabokat. Általában sötét pólókat, egy egyszerű farmert és egy sima egyszínű pulcsit vesz fel, ha éppen nem munkában van. Olykor piercingjeit ki kellene vennie, bár ő nem teszi meg. Azt valja, hogy azok hozzá tartoznak. Testékszerei mellet, a derekán van egy véres kard tetoválás, ami múltjára utal.

Jellem: Mogorva, nem tőrődőm. Eléggé hideg természetű, visszahúzódó. Magába fordul. Érzéseit magába folytja és nem engedi előtörni. Mindenki elől elrelyti igazi énjét, mert fél, hogy megint megtőrténik az, ami mégy tizenéves éveiben történt. Már akkor is ilyen stilúlusú volt, de valaki fel tudta törni a jeget szíve körül, de ő becsapta és megalázta. Azóta senkiben nem bízik. Senkire nem néz fel. A szabályok nem nagyon tudják eltántorítani semmitől. Kitartó és nehéz fejű. Nagyon makacs, önfejű. De a komor külső, egy igazi érző szivet takar, aki szeretetre és gondoskodásra vágyik. Valójában egy kedves, szeretetre méltó fiú lenne, de elbánt vele az élet. Ezenkívül, hihetetlen memóriával és inteligenciával rendelkezik. Úgynevezett, eidetikus [ezzel a képességgel rendelkező ember képes képeket, hangokat, tárgyakat extrém pontossággal, tömegesen, emlékezetből felidézni.] memóriája van.

Élettörténet: Békés, boldog gyermekkora volt, egészen 12 éves koráig. Az iskolából hazamenet, elrabolták, családjával együtt. A szüleit és testvérét, megölték a szeme láttára, míg őt megkínozták. A mentősök, épphogy megtudták menteni a kisfiú életét. Innen ered a 3 vágás a nyakán, és a szeménél lévő keresztek. Innentől, bezárkózott és nem nyílt meg senkinek... Vagyis egy embernek, de ő miután megkapta őt, eltünt az életéből, ráadásul még kollégái előtt bemocskolta őt, azzal a szöveggel, hogy megerőszakolta és ezért tünt el. Na, innentől kezdve a szíve körüli jeget, nem lehetett felolvasztani. A családja halála után, döntött úgy, hogy rendőr-nyomozónak megy, hogy az embereket megszabadítsa a gonosztól. Nem akar több szenvedést látni. A hátán való tetoválást, 19 évesen készítette, miután barátnője elhagyta. Az iskolát, mindig kitűnően végezte. Már egész fiatalon megmutatkozott a képessége.

Hobby: edzés, olvasás

Foglalkozás: Randőr-nyomozó

Extrák: Dohányzik.**** Eidetikus/fotógrafikus memória.****

Engedélyezve: 2012. 03. 24.
2012. 08. 08.

Módosítva: 2012. 08. 07. 23:30:05
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).