Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Grenville
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 18

Külső leírás: Középmagas, kékesfekete hajú, sovány fiú, hatalmas szürkéskék szemekkel. Alkata kicsit nyeszlett, túl soványnak tűnik korához képest. Sápadt színű bőre nem sok napfényt látott. Angol származása miatt az esőhöz jobban hozzá van szokva, mint a kánikulához, épp ezért bőre a hideg időjárásban is megőrzi puhaságát és hamvasságát, amirt sok-sok korabeli lány megirigyelhetne tőle. Arca kellemes vonású, kicsit hosszúkás. Ajkai barackvirághoz hasonlóak, nem túl vékonyak, se nem túl teltek. Szempillái dúsak és hosszúak. Szemei természetes kékek, és valósághűn tükrözik az ég színét. Ha borús az ég, az ő szemei is inkább szürkék, míg ha süt a nap, szemei halványkéken ragyognak a nagyvilágra. Midnenki azt mondja rá, hogy igazán jól néz ki. Ruhatára változékony. Az öltönytől a szivárványkockás halásznadrágig minden megtalálható szekrényében. Imádja a sapkákat és a kalapokat. Ha éppen nem suliban van, akkor színesen öltözködik, de nem kihívóan. Az ízlésesség keretein belül marad, de szereti kombinálni különböző ruhadarabjait. Jobb fülében pearcingek sorakoznak, ezeknek érzelmi funkciója nincs, csak esztétikai.

Jellem: Egy szeretni való, nagyra nőtt gyerek. Szereti a vidám,vicces dolgokat. Imád nevetni. Szereti és tökéletesen elégedett életével. Mindent optimistán szemlél. Senki nincs, aki haragudna rá. Nincsenek ellenségei. Bárkit képes felvidítani. Ha nagyon belelendül, akkor nem lehet lelőni. Kész dumagép. Mindettől eltekintve a lehető legkomolyabban végzi tanulmányait, és lelkiismeretesen dolgozik azon, hogy egy jó egyetemre kerülhessen. Megbízható és segítőkész. Ha épp nem dinka és komoyltalan, akkor nagyon is kellemes beszélgetőpartner. Intelligens és tanult, kiválóan kezeli a szorult helyzeteket. Imád szabadidejében szórakozni. Ugyanakkor nem az a moziba vagy színházba járó típus. Nála már az is elég, ha kivesznek egy DVD-t a barátokkal és otthon a tévé előtt ülve megnézik. Nem él csapongó életet, de szinte mindig a társaság középpontjában van. Gyűlöli, ha valaki dohányzik és reflex-szerűen kapja ki az illető kezéből, szájából a méregrudacskát, hogy elnyomja, vagy messzire hajítsa. Viszont, ha nem az ő jelenlétében dohányoznak nem szól érte. Sőt! Elkéri barátaitól, ismerőseitől az üres cigis dobozokat. Csodás kis gyűjteménye van már belőlük. De, mint minden normális embernek, neki is megvan a maga keresztje. És bár a külvilág mindig lelkesnek és vidámnak látja, ő is képes elkeseredni és elszomorodni. Ezt az arcát csak bátyjának hajlandó megmutatni, mert benne feltétel nélkül megbízik.

Élettörténet: Az apja ügyvéd, az anyja cukrász. Boldog család, idillikus hangulatú kertes ház. Cukormázas tündérmese írná le leginkább a gyermekkorát. Soha nem szenvedett hiányt semmiben, de mégsem volt elkényeztetve soha. Szülei örülnek neki, hogy életvidámságát sikerült megőriznie a mai napig. Jó tanuló volt az elemi iskolában, majd a gimnáziumban is. Végzős létére igen csak komolytalannak tűnik, de jegyein nem ez látszik. Sok tanára van azon a véleményen, hogy ilyen jegyekkel még a legjobb egyetemekre is bekerülhet. Bátyja sokszor segített neki a tanulásban. Adam sokáig egyke gyerek volt, de aztán egy esős napon szülei beállítottak egy nála valamivel idősebb fiúval és közölték, mostantól testvérek. A fiú szemeiben Adam rengeteg szomorúságot látott, és a fejébe vette, hogy megszünteti ezt a komor tekintetet. A két testvér kapcsolata nagyon jó egymással, mondhatni sülve-főve együtt vannak, ha bátyjának van rá ideje. Az évek során azonban Adam rájött, hogy bizony a saját neméhez húz a szíve. Beleszeretett az egyik tanárába, aki nem viszonozta érzéseit, hiszen Adam nem mondta el neki soha. A férfi nem sokkal később feleségül vett egy gyönyörű, csinos és fiatal nőt. Ezek után Adam úgy döntött, hogy soha többet nem esik szerelembe. Teljesen összetört a szíve és nem mert erről beszélni senkinek, még testvérének sem, akiben megbízik, mert retteg attól, hogy akkor ő is eltávolodik tőle.

Hobby: Gyűjti a cigis dobozokat, de ő maga nem dohányzik

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: **Mottója: "Örökké nem eshet." Ezt még Brandon Lee utolsó filmjéből, a Hollóból szedte. Ez a kedvenc filmje. ** Imádja a macskákat, de testvére macskája ki nem állhatja őt. ** Apja erősen homofób, ezért Adam fél bármit is mondani neki. ** Retteg attól, hogy egyedül marad a világon, ezért igyekszik mindig vidám és barátságos lenni mindenkivel szemben. **foglalt: linkának

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál ()

Engedélyezve: 2011. 08. 17.
2015. 08. 17.

Módosítva: 2015. 08. 17. 18:53:55
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).