Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asuhara Gyukudo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 25

Külső leírás: Magas, szálkásan izmos és férfias. Arca nemességről árulkodik a kecses vonásokkal, ugyanakkor ez a modell szépségű arc egy teljesen másik embert takar. Mosolya mindig szelíd és vészjóslóan negédes, tekintete lágy, olyan mint a forrócsoki, főleg ha tűz ég bennük. Haja vérvörös színben pompázik, senki nem hiszi el, hogy ez a természetes színe, pedig egyáltalán nem festeti. A hosszú tincsek, folyondárként buknak űt vállaik és elérnek egészen csípőjéig. Gyakran összefogja, de elöl mindig hagy szabadon tincseket, hogy könnyedén játszhassa meg a sármos szerepet. Nem visel ékszereket mert nem szereti, egyedül két kis csengettyű van néha nála, amit vagy a nyakában, vagy a hajában hord, de a második a gyakoribb. Szereti a tradicionális ruhákat, de persze a hétköznapi elegáns viseletet sem veti meg, csak kényelmetlenebbnek tartja. Megjelenése mindig meglepetéssel teli, mert sosem lehet tudni mikor jókedvű, mikor morcos, mikor ideges vagy épp közömbös, mert első látásra mindig ugyan olyannak tűnik, csak egy rosszul megfogalmazott mondat elég ahhoz, hogy megtudjuk a választ. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Jellem: Olykor hirtelen haragú, de ahhoz nagyon ki kell hozni a sodrából, általában mindig unott, vagy egyhangú mert nem túl sok izgalmas dolog van az életében. Tanult, végzett ember akinek jelenleg egyetlen dolga, hogy éldegéljen egy palota méretű házban, és kivárja a sorát amíg övé lehet a vezetés apja pénzmosó vállalatánál. Mondhatni egy elkényeztetett ficsúr, de ez csak a látszat. Érett, okos és művelt férfi, aki épp unatkozik és egy kellemes kis színjátékkal űzi el unalmát. Szórakozik a szolgálókon, nincs különösebb társasága valami gyakran, így ha éppen unatkozik, a személyzeten tölti le unalmát. Ha kedve tartja olykor benéz apja vállalatához, de nem sok dolga akad, sőt megfigyelnie sem kell sok mindent, így ezt is hamar megunja. Ha valami hosszabb ideig leköti a figyelmét akkor sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, sőt talán boldognak is lehetne mondani, de ez nagyon ritkán fordul elő, eddig csak egyszer történt meg, mióta diplomát szerzett. Vannak őszinte érzelmei, csak jó mélyre vannak ásva.

Élettörténet: Egy gazdag család egyetlen sarja, kinek egyetlen feladata az életben, hogy tanuljon s majd örököljön. Mivel mindig is esze volt, így hamar és ügyesen kijárta az iskolákat, viszont apja még bőven fiatalnak számít még most is, így várat magára az áhított öröklés. Persze nem kívánja atyja halálát, viszont így neki hála, csak unatkozik. Nem jár emberek közé, mert nincsenek barátai, társai, rokonokkal nem tart kapcsolatot, egyedül pedig nem tartja olyan izgalmasnak a kiruccanásokat, csak akkor tesz ilyen utat szórakozóhelyekre, vagy jobban mondva hot hostklubokba, amikor felgyülemlik benne a testi vágy, és nem akar magán segíteni csak azért, hogy kielégüljön. Édesanyját kiskorában elvesztette, de gyerek létére könnyen kiheverte, sokan ezt csodálták is benne. Gazdasági diplomát szerzett, de valószínűleg nem lesz szüksége rá.

Hobby: kisebb katana gyűjteménye nem csak díszként szolgálnak, szereti őket használni is, vagy csak gyakorolni használatukat. Régebben ezt edzővel tette meg, mára már inkább csak egyedül gyakorol.

Foglalkozás: -

Extrák: Egy játékszer lehet akár ember, akár tárgy, neki csak az a fontos, hogy ne unatkozzon.

Engedélyezve: 2011. 08. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).