Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Deshawn Luckas
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Magas és nagyon izmos alkatú férfi, akin látszik, hogy minden porcikája természetes, minden izma kidolgozott, de a saját erejéből, és pont ez teszi igazán férfiassá. Erre a külsőre és erőre szüksége is van a munkája miatt. Nagyon helyes és jóképű, persze a sok évi edzés is kialakította kinézetét, de az igézően kék szemek már születése óta megvoltak. Haja sötétbarna, rövid fazonúra vágott, amit könnyű kezelni, elég ha ujjaival beletúr és máris rendezettek lesznek. Ruhában nem túl válogatós, habár nem vesz fel akármit. Ha póló vagy trikó van rajta akkor feszüljön, mutassa kis izmait, ha viszont ing, akkor lezserül, a felső pár gomb kihagyásával villogtatja meg felsőtestének egy részletét. Ápolt mégis teljesen férfias, szereti a nőket ámítani. Mosolya ellenállhatatlan, főleg ha beveti szemeit is, a meggyőzés tökéletes.

Jellem: Piszkosul jól néz ki, és ezt tudja is magáról. Persze kihasználni nem mindig szokta, de nagyon is előnyére válik ez a külső. Ha akar, tud nyájas is lenni, vagy talán kedves is, de a romantika nem tartozik igazán a repertoárjába. Szereti az érzéki élvezeteket, a csinos fiúkat és a saját testét is. Nem tagadja, hogy meleg persze nem is hangoztatja, és munkatársait azzal nyugtatja, hogy egyikük sem az ő típusa, jobban szereti a karcsú fiúkat, mint az izmos pasikat. Egy ideig az egy éjszakázások híve volt, de rájött, hogy ebből már valamelyest kinőtt és jobban szeretne egy embert tartósabban maga mellett tudni. Ezt igaz még nem sikerült kipróbálnia, de szeretné. Ennek ellenére még mindig gyakran jár el szabadidejében bárokba, amíg nem talál magának megfelelő alanyt. Szenvedélyes és nagy étvágyú, ha egy idő után unalmassá válik számára valami, akkor azt apróbb kis trükkökkel, praktikákkal és eszközökkel próbálja „megújítani”, izgalmasabbá tenni. Legyen az játék, egy esti buli, egy fogadás, vagy akár az ágyban történő piszkos kis dolgok.

Élettörténet: A családban soha, senki nem volt tűzoltó és igazából nem tudják, hogy honnan jött számára már kiskora óta ez az álom. Ő viszont pontosan emlékszik arra a napra, amikor kis lurkóként egy sorozatot látott, és a hősies tűzoltó mindig megmentett mindenkit. Úgy gondolta, hogy ezt a hősies pályát dicsőséggel fogja űzni, kitartóan edzett, már középiskolában is nagyon jó sportoló volt, külsejének hála egyre népszerűbbé is vált, főleg a lányok körében. Az egyik alsós kis fiú egy nap szerelmet vallott neki, de ahelyett, hogy elküldte volna, kíváncsiságból kipróbálta, milyen is lehet egy férfival, és rájött, hogy jobban élvezi, mint a nőkkel való együttlétet. Ettől függetlenül nem hidegült el teljesen a nőktől, de jobban szereti a férfiakat. Középiskola alatt sokat járt katasztrófavédelmi versenyekre, megjegyezték a nevét és hogy milyen sokat nyert és milyen jól teljesített, ezért érettségi után könnyedén vették fel, gyorsan megtanult mindent amit kellett, és máris tűzoltónak állhatott. A város legjobb csapatába került be, és Ő maga is a legjobbak közé tartozik. Bátor és tehetséges, logikus, de szembe mer nézni a tűzzel való ösztönös félelemmel.

Hobby: szabadidejében, ha nem jár el szórakozni, akkor csak otthon pihen a tévé előtt, esetleg sportolni eljár haverjaival. Kosarazik, focizik, néha kondizik, bár azt inkább munkahelyén, a szünetekben űzi, vagy akkor, amikor nincs riasztás.

Foglalkozás: Hivatásos tűzoltó

Extrák: Soha, egyetlen sérülést sem szerzett még életében, ami nem azt jelenti, hogy elkerülte a veszélyes helyzeteket, hanem tudásának és egy hatalmas adag szerencsének köszönhető, hogy ilyen ügyesen és sikeresen ment ki embereket. *** Egyedül él egy közepes méretű lakásban, ahol akár ketten is könnyedén elférnének, de senkivel nem osztja meg, még egy háziállattal sem, mert sajnos nem igazán lenne ideje rá.

Engedélyezve: 2011. 08. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).