Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lance R. Ashnekazy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 21

Külső leírás: Igazán olyan, mint egy uralkodó. Magas, daliás alkat, izmai szépen hullámzanak sápadtfehér bőre alatt. Aranysárga szemei mindig ébren figyelnek mindenre, ami körülötte történik, és szép arcán sosem látni azt a rengeteg bajt és gondot, amit a vállán hord. Ruhája mindig előkelő, katonai vezetőkhöz is illő öltözetet hord. Elmaradhatatlan tartozéka ruhájának a kardja, Grímur. Testét vívással, lovaglással, úszással tartja karban, ruhái viszont mindig csak a már említett, katonai darabokból állnak. Privátban még csak a szeretője láthatta, másnak soha nem engedte, hogy a kötelezően a ruha alól kilógó csupasz bőrfelületnél többet lásson.

Jellem: Nehezen bízik meg akárkiben is, bár ez érthető is az ő helyzetében. A szüleit, a családját, a barátai többségét a szeme láttára ölték meg, ez nyomot hagyott jellemében. Bizalmatlan, kissé fennkölt modora és maszkja segíti át mindenen. Soha, senki nem látta még sírni, ezt nevelőinek, sőt, szeretőjének sem hagyta sohasem. Pedig egy ideig gyakran előfordult, de ezt is kinőtte, és rá tényleg igaz, hogy ami nem öli meg, az erősíti. Akármiből képes új erőre kapni álcája fenntartásához, és mindenkivel próbálja elhitetni, hogy boldog és meghátrált régi életéből, hiszen félti azt az országot, ahol felnőtt. Hihetetlenül aggodalmas és félt mindent, mindenkit, ami vagy aki a szívéhez közel kerül, bár ügyes pókerarcot öltve hiteti el mindenkivel, aki kevésbé ismeri, hogy egy érzéketlen, elkényeztetett ficsúr. Vannak dolgok, amikről viszont soha, semmilyen körülmények között nem hajlandó hallani, beszélni. Ez pedig az aljas trónbitorlók hatalomátvétele és maga a Nikopol klán. Szívből utál mindent, ami ezekhez az embereknek sem nevezhető aljas lényekhez köthetők. Humorérzékét az évek kiölték belőle, utál nevetni és nehezen viseli, ha nevetnek körülötte, de erre mindenki tekintettel van, hiszen tudják, hogy mióta az öreg király, nevelőapja meghalt, és ő meg a mostohaöccse - aki egyben a szeretője is - vették át a trónt és az ország ügyeit, azóta igazság honol, hiszen Lance igazságérzete hatalmas, mindig úgy dönt, ahogy azt kell és ahogy elvárható. A Nikopolokat azonban, mint minden szolgájukat, megveti és lenézi.

Élettörténet: Gyerekként kellett átélnie azt a sokkot, amikor elvették családjától a trónt, megölték barátait, családját és rokonait, és csak ő maga tudott megmenekülni, egy szolgálólány segítségével. A szomszéd országba került, ott nevelkedett fel, trónörökösként, hiszen rátermettsége korán megmutatkozott. Tízéves korára remekül vívott, katonákat is lealázott egy-egy párbajban. A királynak remek tanácsokat adott, de már volt egy elsőszülött az országban, egy fiatal, mosolygós, szőke kisfiú, akivel együtt nevelkedtek. Lance két évvel idősebb Matthiasnál, így hát korán rájöttek, hogy igazából nem zavarja őket a tény, hogy mostohatestvérek. Tizenöt éves korukra már szerették egymást, és azóta is minden időt együtt öltenek, hiszen Matthias mindent tud Lance terveiről, támogatja is, még olyan áron is, ha adott esetben el kell engednie őt. Azonban hősünk egyelőre kitart a nép mellett, ahol nevelkedhetett, de mindenképp vissza akarja szerezni apja örökségét, és régóta vágyik már arra, hogy Grímurral vágja el a Nikopolok utolsó képviselőjének a torkát, hiszen ez még apjáé volt és csak nehezen tudták megszerezni.

Hobby: Lovaglás, vívás, úszás, művelődés, Matthias, az ország ügyeinek irányítása

Foglalkozás: Idegen országban a jogos trónörökös segítője - amolyan társörökös -, saját országából száműzött uralkodójelölt

Extrák: Matthias-szal való viszonya köztudott és elfogadott. *** Ágyasokat egyikük sem tart. *** Grímur még apjáé volt, saját népe szemében a kardnak különös ereje van. Az alattvalók úgy gondolták régen, hogy akit Grímur szolgál, az a feltétlen ura országuknak. *** Legfőbb ellensége Aliah Aerenthal de Nikopol, egyetlen támasza: Matthias Alekszandriosson. *** Vannak még hívei, gyakran küld merénylőket országába azzal a reménnyel, hogy sikerülne megöletnie legfőbb ellenségét, de ez lehetetlen, hiszen általában a trónbitorló mellett van egy Clay nevű fiú. *** Örökölte azt a képességet, ami már apjának is megvolt: ha valakit megérint, érzi annak a fájdalmát, tekintete és hangja megnyugtató és kellemes. *** Teljes neve Lance Rukoloshao Ashnekazy *** Foglal, Mora Clay Spreg és Ef-Chan Aliah Aerenthal de Nikopol nevű karaktere mellé készült, hármas játékra. ***

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2011. 08. 14.
2017. 07. 20.

Módosítva: 2017. 07. 19. 23:58:42
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).