Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: James Morisco
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 26

Külső leírás: Alacsonyabb termetű férfi, kellemesen lágy, tenor hangja van. Arca kisfiús, sokszor a boltban még mindig elkérik tőle a személyit, ha valami olyat akar venni, és sosem hiszik el, hogy már elmúlt 26 éves is. Egy középiskolában elveszne a diákok között, ha rendes öltözésben lenne. Gesztenyebarna haja divatosra nyírt tincsekben hullik alá, homlokáról mindig oldalra simítja a nagy hullámú fürtöket, fülét eltakarja, tarkóját kis pihék csiklandozzák. Szemei akár az olvadt étcsokoládé, kedves és vidám tekintet jellemzi, ahogy arckifejezését is általában. Szeret mosolygós lenni, habár néhanap nehezére esik, de a diákok előtt mindig kedvesnek és vidámnak tűnik. Szolidan öltözködik, ahogy egy tanárnak illik, de szeret mellette fiatalosabb is lenni, ízlése változó. Ékszert ritkán hord, van egy gyűrűje, amit még egy fontos személytől kapott, és azt még fürdéskor is ritkán veszi le.

Jellem: Kedves, tüneményes és házias, kis lakásában egyedül tart rendet, bár nem nehéz egy rendszerető embernek. Szabadideje úgymond sok van, barátai nem igazán vannak, vagy távoliak. Általában volt valakije, akivel szívesebben töltötte szabadidejét mint barátokkal így lassan elhidegült tőlük végül egyedül maradt, ezért néha kicsit szomorú, de hamar felvidítja magát csokival és egy kis zenével. Több hangszeren is megtanult játszani, persze nem olyan jól, mint a tehetségesebbek, de legalább az alapokat ismeri. A diákokkal kedves, türelmes, jó módszere van arra, hogy érdekessé tegye óráit ezért nagyon kedvelik, még a nehezebb esetű osztályok is jobb magaviseletűek nála. Rég tudja magáról, hogy a saját neméhez vonzódik, több szeretője is volt már, mind az akadémiáról. Művészek, kedves gyengéd emberek akik mindig fontosak voltak számára, de valamiért hosszabb távon sosem jött össze semmi. Most egyedül él, szülei egy kis faluban laknak ahova ritkán jut el.

Élettörténet: Egy kis családban született egykeként, de nagyobb vágyai voltak már gyerekkora óta. Családjában és rokoni környezetében mindenki szakmában dolgozik, mondhatni szakmunkások, de James mindig is jó eszű volt, így kitört a családi körből és egyetemre ment, ahogy számára érdekes dolgokat tanulhatott. Mivel jól bánt az emberekkel, ezért ajánlották neki később a tanári pályát, és ez be is vált. Jól tud kapcsolatot teremteni emberekkel, elbűvölő, megragadó személyiség, persze mellette szemérmes is a magánéletében. Az egyetem első éveiben talált rá először a szerelem egy férfi személyében, Ő volt a mérföldkő az életében, aki ráébresztette arra, hogy meleg. Sajnos nem sokáig tartott ez a boldogság, mert szeretője az első évfordulójuk előtt életét vesztette. Sokáig zárkózott volt és szomorú, de sok barátja volt, aki segített neki talpra állni, így könnyen továbblépett. Ettől a bizonyos személytől kapta azt a gyűrűt, amit csak nagyon ritkán vesz le, későbbi szeretőinek egyike sem kérdezte, még hogy miért fontos ez neki, de nem is bánja. Sokan azt hiszik, hogy van egy hölgy jegyese, mivel a gyűrűsujján hordja a kis ékszert.

Hobby: Zenehallgatás, diákok elhurcolása koncertekre, színházba, musicalekre, stb.

Foglalkozás: zene tanár (mellette még művészettörténetet is taníthat)

Extrák: -

Engedélyezve: 2011. 08. 09.

Módosítva: 2011. 08. 09. 11:00:32
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).