Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Vazul/Vadász
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 40

Külső leírás: Ében színű, váll alá érő haj keretezi markáns, férfias arcát. Szemei lilán izzanak, mikoron képességeit használja, illetve sikerül valakinek haragra gerjesztenie. Bőre naptól cserzett, marka erős, alkatából látszik az elmúlt esztendők viszontagsága, folyamatos edzések hosszú sora. Magas, szikár, akár a hegyek. Termetétől és tekintetétől sokan megfutnak, ám a végső döfést hihetetlenül erős, mély hangja adja. Ruházata egy bokáig érő, ében színű kabátból , egy szoros, ugyancsak fekete színű felsőből és nadrágból , illetve őzbőr csizmából áll.

Jellem: Mogorva, legkevésbé sem barátságos, kimért, hirtelen haragú, türelmetlen természettel verték meg az istenek. Barátságát rettenetesen nehéz elnyerni, ahogyan bizalmát, vagy akár tiszteletét is. Bizonyítások hosszú sora várja azokat, kiknek ez a cél lebeg szeme előtt. Ám ha valakinek sikerül, azokat akár az élete árán is megvédi. Talpig becsületes, mindig állja a szavát, gyermekekre, nőkre és fegyvertelen férfiakra sosem emelne kezet. Hűsége párját ritkítja, rendkívül megbízható férfiú.

Élettörténet: Egy vadászatból élő család másodszülött fiú gyermeke. Teljesen átlagos, boldog, munkától terhes, de szeretetben úszó gyermekkora volt. Testvérei sora az idő folyamán gyarapodott, s most már bátyján s rajta kívül szüleinek még négy húgáról is gondoskodnia kellett. Atyja kitanította a vadászat, csapdakészítés minden fortélyára. Különlegesen ügyesnek mutatkozott, mintha erre született volna. Egy napon , pontosabban a 18. születésnapján úgy döntött, elindul a nagy világba szerencsét próbálni. Mivel érdekelte a fegyverforgatás, felkeresett egy vívómestert, ki segítségéért és munkájáért cserébe megtanította a fegyverforgatás és készítés minden csínjára. 30 éves esztendős koráig tartózkodott az öregnél, ki, mivel már nem volt mit tanítania neki, s igen megszerette, munkát szerzett neki egy hercegnél, testőrként. A hercegnek elnyerte tetszését, így alkalmazta. Azóta is a családnál szolgál, ám már a harmadik generációt koptatja, királyi testőri ranggal.

Hobby: Henyélés a fák árnyékában egy izgalmas könyvvel

Foglalkozás: Testőr

Extrák: Húsz esztendős korától sújtja egy átok, melytől csupán minden tizedik évben öregszik egyetlen egy esztendőt. Senki nem tudja, honnan tett szert erre a képességére, vagy hogyan lehetséges megtörni. Páratlanul erős és szívós, szinte meg sem lehet ölni. Sosem vesztett még csatát, sem pedig párbajt.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2011. 08. 07.
2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 13. 18:12:49
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).