Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexander
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 20 évesnek néz ki de ismeretlen a pontos év

Külső leírás: Rövid kék haja tépetten keretezi arcát kcsit még tarkójára is elér. Ha beletúr az ember meglepődik mennyire bársonyos és puhák teincsei. Arca vonásai lágyak mégis férfiasak. Az ember nem tudja eldönteni hogy megrettenjen vagy elbűvölje az arc. Szemei hihetetlenül zöldek elbűvölik azt aki bele néz. Az-az érzés tör rá az emberre hogy neki ez a fiú kell és pont. 170 cm-erével nem valami magasnak mondható. Mégis teste vágyakozást kelt az emberben. Szálkásan izmos nem az a kigyúrt izomagy. Csípője keskeny, feneke kerek, lábai hosszúak és ha ez nem lenne elég bőre bársonyos tapíntású. Jobb vállán van egy tetoválás ami átterjed hátára és némileg mellkasára is. Ruhatára igazán változatos bár szereti a bőr cuccokat mivel abban könnyű mozogni. Nyakában van egy nyakörv amiről álltalában egy vörös lánc lóg le. Ha ezt valaki elkapja magának tudhatja a kis drágaságot.

Jellem: Őszintén szólva nehezen ismeri ki az ember. Akaratos, makacs és szeret nagyon piszkálódni. Igazán gyönyörű mosolyát szokta bevetni amikor megkedvel valakit. Mégis betőrhető típus ha valaki tiszteletet ébreszt benne és fölé kerekedik egy bújós kiscica lesz. A fagyos állarc mögött amit mutat az embereknek egy érző és kedves szív van. Hisz angyal meg sem tudná cáfolni hogy kedves legyen bár ezért sokan nem kedvelik. Mégis amit szeretne azt eléri bár a szerelemben nem volt sosem szerencséje. Mégis pozitív és vidám jellem próbál gyengédséget adományozni annak akit ő érdemes tart rá.

Élettörténet: Az angyalokkal együtt jelent meg mint segítő. Ő volt a lótifuti gyerek aki naív és kedves. Szüleit nem ismerte mindig is úgy tudta hogy Isten az alkotója. Kevés barátja van hisz nem nagyon bízik senkiben mégis ha valaki meglátja azt hiszi hogy könnyű préda hát sokakat lepattintott már. Végül addig kérlelte főnökét hogy leküldte őt a földre és szabad bejárást kapott a pokolba is. Így mind a három helyen tud segíteni amit sokak rossz szemmel néznek vagy esetlegesen csodálnak. Sok bántás értem ár és támadás is azt mondták rá néha hogy szégyenlik hogy közülük való de ő ezzel nem foglalkozik. Megy előre és a jövőbe néz. Már csak a szerelmet hiányolja az életéből és azt hogy valakinek mély érzelmeket adományozzon. Bár ő érte is meg kell harcolni nem adja könnyen magát ezért sokan el is kerülik.

Hobby: piszkálódás, mások segítése

Foglalkozás: Angyal

Extrák: *** uke *** szűz még *** imdája a rózsát és a liliomot *** édes szájú *** meg lehet szelidíteni *** gyönyörű szép fehér szárnyai vannak *** glóriája érdekesen zöld *** imádja a nagymacskákat ***

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2011. 08. 07.

Módosítva: 2013. 10. 16. 15:46:50
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).