Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Anthony Whorf
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Középmagas, mondhatni átlagos termetű fiú, korához illően „férfias”, sármos külsővel. Megjelenése mindig megnyerő, nők és férfiak egyaránt megfordulnak utána. Testének legkecsesebb része a keze és az ujjai, kissé talán nőiesek, mert sokat ápolja, hisz egy zongoristának tökéletes kezeinek kell lennie – vallja Ő. Gyakran hord vékony gyapjúkesztyűt is, hogy ezzel is óvja őket. Alkata nem túl sportos, nem is mondhatni kidolgozottnak, izmai szálkásak, de rejlik bennük némi erő. Arca sármos, tud kisfiús, ugyanakkor férfias arcot is ölteni magára, ahogy a helyzet vagy a kedve megkívánja. Szemei fakókékek mégis olyan élénk csillogás rejlik bennük, hogy el tud veszni benne az ember. Gesztenyebarna haja félhosszú, divatos fazonúra nyírt tincsekben hullik arcába, tarkójára és épphogy eltakarja füleit. Az elegáns öltözék kifejezetten jól áll neki ezért gyakran alkalmazza, de a hétköznapi, fiatalos viselet sem áll távol tőle.

Jellem: Céltudatos, talán kissé egoista, de jó színész. El tudja játszani a szerény művészt, vagy a nőcsábászt akár, de mind csak álca. Arra vár igazából, hogy valaki a maszk mögé lásson, és észrevegye hogy mire is vágyik valójában. Nem túl nagy hírnév lengi körül attól függetlenül, hogy már öt éves kora óta jár zongoraversenyekre, mert az a kulturális réteg, akiknek ő játszik szívesen, avagy akiket jobban érdekel nincsenek olyan sokan. Persze mivel fiatal ezért iskolájában sok lány rajongója volt, akiket soha nem vett komolyan. Eljátszotta a flörtölős, sármos nagyfiút, aki az utolsó előtti pillanatban faképnél hagyja a rajongó felet. Csak olyanokkal barátkozik, akik hasonló érdeklődési körűek, ők sincsenek sokan, viszont annál jobb barátoknak tekinti őket, lehet akár lány, vagy fiú. A kevesebb, néha több. A zenében nagyon lelkes, határozott és annyira bele tudja élni magát, hogy egy másik ember válik belőle, amikor ránézünk. Talán ez az igazi arca, de még ő sem tudja igazán, mert ha belemélyülten játszik, megfeledkezik a világról.

Élettörténet: Későn született gyerek volt, amikor Anthony egy éves volt, a nővére már tizenöt. Testvére Lucia tehetséges brácsaművész volt, alig múlt el tizenöt és külföldre utazott, hogy neves emberektől tanulhassa el a komolyzene fortélyait, de szülei ezt később megbánták, mert lányuk beleszeretett a karmesterbe, és soha többé nem ment haza. Módos családról van szó, hisz ők maguk támogatták egyetlen lányuk utazását. Anthony is hamar megismerkedett a zenével. Házuk halljában egy hatalmas, csontszínű zongora állt, mindig csak édesanyja játszott rajta unalmas perceiben, és Anthony imádta hallgatni. Alig múlt még két éves, amikor a dada épp nem figyelt rá, édesanyja mással volt elfoglalva, és hogy saját unalmát űzze el a fiú, játszani kezdett. Először csak klimpírozott, ütögette a billentyűket, de aztán olyan dolog történt, amire a beérkező személyek, nem számítottak. Lejátszott egy egyszerű dallamot. Alig nyolc hangból ált, nem is volt teljes, de el tudta ismételni akkor is, ha anyja mosolyogva azt kérte üsse le újra. Ekkor már tudták, hogy nagy tehetsége van a fiúnak akár hallás után is megjegyezni a műveket és dallamokat. Onnantól kezdve nem volt megállás, amint komoly darabokat is megjegyzett járt hangversenyekre, fellépésekre és előadásokra, versenyekre. Sok egyszerű gyerek ilyenkor egy életre megutálná a zenét, de Anthony pont az ellenkezője, egyre jobban belemélyedt a zene világába, és nem is akar szabadulni.

Hobby: Gitározás, szórakozás, lányok szédítése (ha ráakaszkodnak), komolyzene hallgatás, filmezés stb.

Foglalkozás: „tanuló”

Extrák: Az általa játszott darabokat mindig addig gyakorolja, hogy fejből tudja az összest, jó a memóriája, s kabalája az, hogy nem visz kottát a zongorához, ha fellép. *** Csak akkor eszik édességet ha nagyon megkívánja, ez általában pár havonta fordul elő nála. *** A szerelem számára egy olyan fiktív dolog, ami csak filmekben és romantikus regényekben létezik. Ha valaha érdeklődött is egy lány iránt, hamar lebeszélte magát a dologról első csalódása óta. *** A zenélésen kívül nincsenek egyéb tervei az életben, csak annak él.

Engedélyezve: 2011. 08. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).