Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sebastian Correvaldo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 27

Külső leírás: Olyan, akár egy őzike. Legalábbis első ránézésre. A haja valahol a mogyoró- és a sötétbarna közötti átmenet, rövid, dús, és a legkevésbé sem rendezett hatást kelt. Még középiskolában, lázadásképp megnövesztette tincseit, de amikor endőr lett, félbehagyta a rebellis-életmódot, levágatta a haját és megkomolyodott. Tekintete is már ezt sugallja: határozottságot, céltudatosságot. Barna őzikeszemeiben sosem látni a várt ártatlanságot vagy elbizonytalanodást. Testalkatilag viszont nem az a tipikus zsaru. Ha nagyon akarna, sem tudna hatalmas izmokat növeszteni magára, hiszen alkatát édesanyjától örökölte, így alacsony, körülbelül 175 centi, és vékony. Bőre alatt, bár felfedezhető picike izmok lágy hullámzása, nem ez a legszembetűnőbb rajta. Ennek ellenére sokat fut, szeret úszni, így tartja karban önmagát, hiszen, bár őt nem fenyegeti elhízás, ha nem figyel a testére, akkor aggasztóan lefogyhat. Ruhái mindig elegánsak, szereti az öltönyt, de otthon inkább laza szabadidőalsókban van.

Jellem: Az őzike-külsőt tökéletesen meghazudtolja már első megszólalásakor is. Hangja nem magas, tipikusan férfias, mély baritont hallunk, amikor kinyitja száját. Erős, határozott jellem, nehéz elbizonytalanítani, és picikét sem naiv. Megvezetni, átverni majdnem lehetetlen, hiszen nagyon jó emberismerő, tökéletesen olvas az emberi gesztusokban, ismeri az arcon kirajzolódó, tudat alatti üzeneteket, hiszen rengeteget olvasott erről. Céltudatos: ha valamit el akar érni, ha valakit vagy valamit meg akar szerezni, azért minden követ megmozgat. Akaratos, makacsférfi, amolyan keményfejű típus, ez az egy vonása maradt meg a középiskolai rebellis énjéből. Igazságérzete nagyon nagy, épp emiatt lett rendőr. A szíve viszont hatalmas, rendszeresen adakozik állatmenhelyeknek, állatkórházaknak, beteg gyerekek megsegítésére.

Élettörténet: Átlagos családban született. Édesanyja szülésznőként dolgozott, apja kutatóorvos volt, mára nyugdíjasok. Testvére nincsen, nem érték komoly traumák, amik a rendőrség világába vezették, a válasz ennél kézenfekvőbb. Még gyerek volt, hat, talán hét éves lehetett, amikor egy iskolai rendezvényen lehetősége nyílt beülni egy rendőrautóba, kormányozni, használni a szirénát, és felpróbálni az akkor kétszer nagyobb egyenruhát. Ahogy a méltóságteljesen, oldalt álldogáló járőröket nézte már tudta, hogy ő is a törvényt akarja szolgálni, és hát így is tett, szülei nagy örömére, de őszinte döbbenetére. Manapság a gyilkosságiaknál dolgozik és igencsak kezdőnek számít a többiek mellett, de így is volt már néhány rab, akit ő maga zárt rács mögé.

Hobby: Szeret futni, úszni, imád búvárkodni és hegyet mászni, ha szabadságra megy, mindig egy tengerpartot keres fel, vagy egy hegyvidéki területet, de szívesen olvas

Foglalkozás: Gyilkossági nyomozó, egyelőre inkább az aktakukac státuszban

Extrák: Levinek és uke. *** Élete álma, hogy egy kedves, törékeny, lehetőleg még nála is kecsesebb hölgyet találjon, elvegye feleségül és legyen két gyerekük. Egy fiú, Mark és egy lány, Jessica. *** Tökéletesen tisztában van heteroszexualitásával, sosem voltak ezzel kapcsolatban semmilyen kétségei. *** NEM JÁTÉKOS KARAKTER. *** Nem az az érzékeny lelkű típus, ha arról van szó, szemrebbenés nélkül öl, már kivégzéseken is részt vett. *** Revolvert használ, a nagyobb fegyverekkel nincs jóban, de hobbi-szinten szokott íjászkodni is.

Engedélyezve: 2019. 03. 02.
2020. 08. 27.

Módosítva: 2020. 08. 25. 09:31:53
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).