Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Futanabe Miyoko
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Vidám, aranyos külső, és hihetetlenül csinos, ha kicsípi magát. Csak alapsminkeket használ, hogy természetesnek tűnjön, nem szereti a mű külsőt, minden igazi rajta. Bőre világos és hibátlan bár könnyen barnul, haja sötétbarna nagy hullámokban simul vállaira egészen lapockája közepéig, bár gyakran fogja össze a tincseket valamilyen különleges formába. szereti a bizsukat, főleg a fülbevalókat és a nyakláncokat valamint öveket, szerencsére bírja is a szervezete. Karkötőket ritkán hord bár abból is sok van neki, valamint gyűrűt szinte egyáltalán nem. Úgy véli a kevesebb néha több, és az ujjára csak számára fontos ékszert szeretne felvenni, ha eljön az ideje. Csak néha kapja fel a szüleitől kapott ezüst gyűrűt is, ha illik ruházatához. Szeme sötétbarna akár az étcsokoládé, ajkai mosolygósak, csak ajakírral szokta kenni, hogy puhák legyenek. Alakja formás és karcsú, hajlékony és törékenynek tűnik. Szeret táncolni és aerobikozni, ezzel tartja formában testét is.

Jellem: Ahogy külseje is sugall rá, egy kedves és aranyos teremtésről van szó, bár vannak néha kisebb hibái. Például az, hogy ideálja a rosszfiús típusú pasik, amit ha meg is bánt már, de nehezen tud ellenállni. Szeret mosolyogni, kiéhezett a szeretetre és törődésre, de ezt viszont sosem mutatja ki igazán, mivel az önsajnáltatástól még annál is jobban irtózik. Vannak barátnői, népszerű és elérhetetlen körökbe tartozik iskolájában, sokan kedvelik, vannak irigyei is, mint mindenhol, mindenkinek. Mindenkivel igyekszik barátságos lenni, habár olykor meglátszik rajta ha szomorúbb vagy kedvetlenebb, de mindig igyekszik elrejteni. Szeret szórakozni, barátaival eljárni, de nem hanyagolja a tanulást sem, mert célja bejutni egy neves egyetemre, és később jó állást szerezni, de ez még mind csak álom. Van barátja, tipikus rosszfiú jellemre is, állítása szerint szereti, de elég bonyolult a kapcsolatuk.

Élettörténet: Átlagos kis család első gyermekeként született, van egy kishúga is, de a tíz év különbség miatt nem mindig értenek szót, és nem is akarja húgocskáját terhelni a bajaival, arra ott van kedves édesanyja, akivel mindent megbeszélhet. Apjuk üzletember aki sokat utazik így keveset tud lenni a családdal, és olyankor is inkább az anyjával foglalkozik többet, valamint húgával így Miyo kicsit kiesik ilyenkor a családi idillből. Szereti családját, de néha úgy érzi nem tartozik közéjük, ilyenkor eljár barátnőivel szórakozni, ahogy akkor is, mikor barátjával éppen összevesznek. Mindig is jó tanuló volt így egy idő után szüleinek természetes volt, hogy lányuk jó eredményeket ért el, ezért egyre kevesebb lelkesedéssel tudják kimutatni büszkeségüket, nem tudván arról, hogy ezzel is csak megsebzik az ártatlan lány szívét, aki mindent eltűr családjának, hisz ezek csak apróságok.

Hobby: tánc, aerobik, szórakozás hétvégenként barátaival, ha épp nem „párjával” van.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Élete külsőleg tökéletesnek mondható. Jó kis család, közepes háttér, barátok, de úgy érzi mégis hiányzik valami az életéből annak ellenére, hogy „mindene” megvan.

Engedélyezve: 2011. 08. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).