Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Armand Léon
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 21

Külső leírás: Rövid fekete haja van, de elől frufruja bele lóg olykor csokoládé barna szemeibe, amik mindig vidáman csillognak. Férfias arca minden nő nemű légy figyelmét felkelti, sőt már kapott néha férfiaktól is felkérést, de mivel irtózik, már a gondolattól is, hogy saját nemével legyen így elutasítja őket. Nincs túlzottan izmos test felépítése, de dolgozok az ügyön, amikor ideje engedi, hogy lemenjen a kondi terembe. Csak az egyik fülében található négy darab fülbe való, mert a másik füle, valamiért mindegyiket kilökte és azzal nem erősködött tovább. Öltözködését nem lehet egy stílushoz sem mondani, mert sajátos stílusa van.

Jellem: Romantikus alkatnak vallja magát, ami miatt már sokan elutasították, de tudja, hogy valahol van egy olyan lány, aki csak őt akarja. Nem szokott amiatt búslakodni, hogy nincs senkije, mert nincs rá ideje, a haverjai minden idejét leköti és mivel ő a társaság közepe így állandóan toppon kell lennie. Nagy humor gyáros, de ha kell, azért komoly is tud lenni, ha arról van szó. Kicsit ragaszkodó típus, és szeret azért harcolni, ami az övé, legyen szó barátokról vagy csajokról. Mindent megtesz azért, hogy senkit ne veszítsen el, aki már egy kicsit felkelti érdeklődését. Mindenki egy perc alatt képes felvidítani, hogy nevessen, vagy ha túl makacs az illető, akkor legalább mosolyogjon.

Élettörténet: Nagyon gazdag család része, aminek 15 éves koráig boldog része is volt. Szerette szüleit, de 15. születésnapján meg jelent igazi édesapja, akiről édesanyja elfelejtett szólni. Nagyon megharagudott szüleire, hogy senki nem mondott neki semmit és el is költözött otthonról, még pedig mostoha apja nagy szüleihez, akik örömmel fogadták be a kis Armandot. Azóta ritkán beszél szüleivel, mert még mindig haragszik rájuk, hogy egy ilyen fontos dolgot nem mondtak el, mivel neki is köze lett volna a dolgokhoz. A történtek ellenére sikeresen elvégezte a középiskolát és felvették a legmenőbb egyetemre, ahol állatorvosnak tanul. Hiába tehetős annyira, nem szeret se a nagyszülein, se a szülein élősködni és saját lábán akar megállni így elköltözött nagyszüleitől 20 évesen és egy kisebb albérletet vett ki, amit saját magának fizet, kis állásából és ösztöndíjából. Szülei küldenek neki pénzt, de azt vagy vissza küldi, vagy félre teszi, hogy majd ha már tényleg nem fog tudni boldogulni tudjon mihez nyúlni. Kis lakásán baráti állandóan fent szoktak lenni és buliznak meg hülyéskednek.

Hobby: kondizás, bulizás

Foglalkozás: Egyetemista/édességboltban kisegítő, eladó

Extrák: Télen is szokott csak egy szál bokszerben flangászni a lakásban és nem fázik.

Engedélyezve: 2011. 08. 01.

Módosítva: 2012. 07. 01. 19:27:50
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).