Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eurynome (kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 400 éve 20

Külső leírás: Hosszú, fenékig érő, fekete haja van. Kék szemei és fehér bőre van. A shinigamiknak egyből feltűnik, hogy bőre hófehér, nem pedig a megszokott. Nem hord szinte semmit magán, csak egy fekete kis ruhát, ami éppen takarja a lényeget. No meg egy nyakpántot és egy lenge kis sál szerűséget.

Jellem: Hideg és kegyetlen. Nem képes szeretni senkit, kivéve alkapitányát, Niat. Mindenki engedelmeskedik neki, a tudta nélkül. Szeret elszórakozni az áldozataival. Az osztagáért mindent megtenne. Főleg az alkapitányért. Nem egyszer kockáztatta az életét, Niaért. Harc közben kecses és gyors. Csak úgy sugárzik belőle a nőiesség, a báj, a kecsesség, a szenvedély.

Élettörténet: Anyja Shinigami volt, apja pedig Arrancar. Tehát ebből adódik, hogy félig Arrancar. Nagyon szerette szüleit. A szeme láttára ölte meg őket egy Arrancar. Akkor felesküdött, hogy mindenkit, akiben egy csepp gonoszat is lát, megöl. Így talált rá Niara is, kit lányaktént szeret. Megkereste szülei gyilkosát és hidegvérrel megölte.

Hobby: Niat óvni, saját technikák feltalálása, fejlesztése.

Foglalkozás: Shinigami/Arrancar

Extrák: A legendás 14. osztag kapitánya, amit ő hozott létre.****Fegyvere az a legyező, amit mindig a kezében tart.****Fegyveréről tudni valók**Shikai formája: egy sima katana, aminek fekete markolata van és a pengéje is fekete. {Ez egy különleges katana, amiből mindössze egy van a Shinigami világban.} Ryuu wa, tsubasa wa sore wo shimashou! {- Sárkány, engedd ki szárnyaidat!} Hívó mondattal lehet előhívni. Ennek a formának, három képessége van.**1.) Howaito Kasai {- Fehér Tűz} Egy csapással képes fehér színű tüzet teremteni, melyet kénye kedve szerint irányít. Ez a fajta tűz, 5-ször pusztítóbb a sima tűznél.**2.) Kuro Kasai {- Fekete Tűz} Ezt is csapással hozza létre, melyet szintén úgy irányít, ahogy akar. Ez viszont már fekete színben pompázik, és 10-szer pusztítóbb, mint a Fehér Tűz.**3.) Doragonshīrudo {- Sárkány Pajzs} Ezzel a technikával egy pajzsot tud maga köré vonni, melyet növelni és formálni tud. Ez a pajzs olyan erős, hogy szinte nincs technika, amellyel el lehetne pusztítani.**Bankai formája: egy fekete sárkány, amely talán akkora lehet, mint ha kitárja kezeit. Doragon wa, seimei wo eru! {- Sárkány, kelj életre!} Hívó mondatra aktiválódik. Egy főbb képessége van, amit érdemes megemlíteni, mivel irányítja az összes elemet, amit a kard tulajdonosa akar. A képessége pedig, hogy egyesülni tud Eurynome-val.

Engedélyezve: 2012. 01. 02.
2012. 02. 19.

Módosítva: 2012. 02. 19. 12:02:22
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).