Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jiggy Pepper
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 20

Külső leírás: Hűvös kisugárzását csak még zordabbá teszi egyenruhájának fejébe húzott sapkarésze, ami alól hideg kristályként csillannak ki kék szemei, és jobb szeménél húzódó sebhelye. Szinte állandóan dolgozik, így mindig munkaruhában látni, valamint abban a motorosszemüvegben, amit még szereléséhez kiegészítéshez felvesz. Sötétbarna, kócos tincsei se éppen bizalomgerjesztőek azok számára, akik nem ismerik, bár kinézetét csaknem az összes nálánál fiatalabb méh menőnek tartja, származása ellenére felnéznek rá.

Jellem: Olyan ifjonc, aki mindig követi az álmait, és aki mindig csak előre, a jövőre koncentrál. Legnagyobb célja a „zsákutcát” a „kezdetek-városává” változtatni. Ennek érdekében kezdett el építtetni egy templomot, amint lehetősége volt rá, hogy az itt élő gyerekek, köztük testvérei is megtanulhassanak írni, olvasni, valamint, hogy legyen egy olyan hely, ahol álomra hajthatják fejük. Bár nem mutatja ki, nagyon szereti testvéreit, és méh-társait, ha baj van, egyből lehetőségeihez képest mindent megtéve megy, és segít, akár még kézbesítése közben kitérőket is tartva. Hatalmas a tűrő, és állóképessége.

Élettörténet: Kyrieben, vagyis a Yuusariba vezető híd, Bifrost előtti városban látta meg a napvilágot. Szülővárosát nagyon sokan az út végének, „zsákutcavárosnak” nevezik, kevesen is járnak erre, hiszen kevés embernek van arra engedélye, belépjen a fővárosba, továbbmenjen innen a híd túloldalára, az itt élők szegénységben tengetik mindennapjaik. A kormány egyik embere tett rá akkora hatást, hogy átment a hídon, és ő is a kormány emberévé, kézbesítővé vált.

Hobby: motorozás, a távolból testvérei, és városa segítése

Foglalkozás: Expressz küldeményekre specializálódott méh, aki városról városra jár

Extrák: Anime: Tegami Bachi/ Letter Bee/ Méh levél, dingója Harry, egy hatalmas ragadozó madár, vele tartja a kapcsolatot a fővárossal, és gyűjt be információkat, derít fel különböző terepeket. A lélekborostyánja segítségével szívét a motorja üzemanyagjává alakítja át.

Engedélyezve: 2011. 07. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).