Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Zazie
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 16

Külső leírás: Éj fekete szemek melyekben még a szem fekete sem látszik, fésűt soha nem látott kesze-kusza szintén fekete haj és az a tini arc melyen még igencsak meglátszanak a kisfiús bájak. Tini évei alatt nem mondható, hogy nyúlt volna sokkal inkább maradt alacsony de igencsak jó felépítésű testalkattal. Általában kék egyenruhájába látni, sapkáját fordított irányba hordja így tűnjön ki a többiek közűl.

Jellem: Zazie az a tipikus nagy dumás fickó. Forrófejű és makacsan ragaszkodik saját véleményéhez. Ugyanakkor amit egyszer megkedvel azért a végletekig tud rajongani. Ugyanakkor nem szereti magányt bármennyire is látszik ellenségesnek. Vannak olyan sebei az élettől melyekről egyáltalán nem szeret beszélni.

Élettörténet: Zazie egyáltalán nem azért lett Levél Méh azaz postás mert az embereknek akart volna segíteni abban, hogy eljuttassák egymásnak gondolataikat érzéseiket. Sokkal inkább azért, hogy bosszút állhasson szülei halálán akiket egy Gaichuu ölt meg. Kisfiúként nézte végig a halálos ágyuk mellett ahogy kilehelik az utolsóikat. Majd beállt Levél Méh-nek akik munkájuk során ha nem akarnak gyors halált szenvedni irtják a Gaichuu-k fajtáit. Példaképe Jiggy Pepper ki szintén e szalmában járatos és valósággal imádója lett a menő megjelenésének és motorjának. Dingo-ja és egyben elválaszthatatlan társa Wasiolka aki egy fekete szőrű farkaskutya.

Hobby: motorozás gondolata,

Foglalkozás: Levél Méh (postás)

Extrák: Anime: Tegami Bachi ( Letter bee) Fegyvere neve Aotoge ( Blue Thorn) amivel szíve egy darabját lövi áldozatai felé.

Képinfo: A kép az animéből való. Kép címe: Zazie-kun (aina96anime) (http://aina96anime.deviantart.com/#/art/zazie-kun-282078806?hf=1)

Engedélyezve: 2011. 07. 25.
2013. 10. 18.

Módosítva: 2013. 10. 18. 00:09:26
Módosította: henne-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).