Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Borislav Branimir(kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Meera

Kor: 19

Külső leírás: Boris nem kifejezetten az a tipikus jófiú megjelenésű varázsló, ha elsőre rápillant az ember. Már bolgár származása miatt is ferdén néznek rá az emberek. Bal felkarján végig egy tetoválás fut, melyet több haverja csinált, speciális pálcamozdulatokkal, tehát a minták mágikus eredetűek. Nyakában mindig dögcédulát hord, ez afféle hagyomány náluk, még talán az ük-üknagyapjáé lehetett. Haja színnullás vagy egyes, alakja tiszta izom mindenhol, egy igazi félisten. Kedvenc összeállítása a farmer és a trikó, a vérvörös talárt nem igazán favorizálja, de az alá is trikót vesz fel, nem igazán izgatják ruházatra írt szabályok. Varázspálcáját jobb kezének talárujjában hordja, szinte mindig úgy, hogy annak vége a tenyerébe lóg. Ezért nem fog soha kezet. Hiszen a kézfogás a fegyvertelenség jelképe.

Jellem: Nyílt és magabiztos, vérében van a temperamentum és az agresszió, utóbbit több-kevesebb sikerrel fojtja el magában. Nem jár a szája feleslegesen, határozott és tettre kész, mindig és mindenhol. Habár külseje elég rossz fiús, mégis a jó oldalon harcol, és mindent megtenne annak érdekében, hogy a varázsvilágot jobbá tehesse. Igazi harcos, aki ha kell, az élete árán is küzd, megvédi azokat, akik fontosak számára vagy akár kijelölt személyeket, akiknek élete valamilyen szempontból életbevágóan fontos. Nem válogat az ellenség között, és ha arra kerül a sor, nincs könyörület a szívében, erre nevelték otthon, és a Durmstrangban is. Szeret kviddicsezni, kizárólag terelőként hajlandó játszani, mert az a legférfiasabb az összes poszt közül. Heves és ragaszkodó típus, akinek a bizalmát nehezen lehet megnyerni, több éves barátság után is képes gyanakvóan viselkedni. Mivel "rossz" hírű iskola tanulója, elkerülhetetlen, hogy olyan jellemvonásai legyenek, amelyek sötétté és félelmetessé teszik lényét.

Élettörténet: Bulgária egy apró falucskájában született, ahol a varázslás mindennapi dolog, hiszen a településen szinte csak varázslók élnek, apró szigetet hoztak létre mugliriasztó bűbájaik segítségével. Borislav itt nőtt fel, szigorú porosz nevelésben és kemény munkában, majd mikor kiderült varázslatra való hajlama, megkapta a sokat szolgált, már-már ereklyeként funkcionáló dögcédulát, és elküldték a Durmstrangba, ahol a gyerek fizikai képességei az egekbe szöktek. Megtanulta, hogyan vezesse át testi erőit a pálcájába, egy "Reducto" az ő szájából akár egy hegyet is képes lenne eltarolni. Többször bukott, a bájitaltan és legilimencia nem igazán nyerte meg a tetszését. Sporteredményeinek és sötét varázslatok gyakorlása órákon nyújtott teljesítménye miatt nem tanácsolták még el az iskolából. Jelenleg a Trimágus Tusára készül, ahol képviselni akarja iskoláját, vagy csak felcsípni egy csajt a Roxfortból, és megkóstolni a híres vajsört, ami náluk nem divat.

Hobby: kviddics, lustálkodás, flört

Foglalkozás: varázsló

Extrák: Mágiája attól erős, hogy hatalmas karjaival erősen lendíti pálcáját, így a felröppenő varázslat egy egyszerű lefegyverzésnél is hatalmas erejű lehet.**Patrónusa egy nyest.**Beceneve Boris.

Engedélyezve: 2011. 07. 25.
2011. 10. 21.

Módosítva: 2011. 10. 21. 18:35:23
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).