Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yanagi Tauske
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 50

Külső leírás: Yanagi magas, vékony, fehér bőrű vámpír, akinek sárgászöldes szemei még arcába lógó félhosszú, ezüstös csillogású tincsein keresztül is világítanak. Hátul haja egy kicsit hosszabb, de ott is csak a válla vonaláig ér. Szeret méreténél 1 vagy 2 számmal nagyobb ruhákat hordani, habár még így is elég határozott megjelenésű. Nyakpántját, amit mesterétől kapott soha nem veszi le, azt se igazán szereti még szelíd természete ellenére sem, ha más hozzáér.

Jellem: Szilád, magabiztos jellem, majdnem minden helyzetben képes higgadt maradni. Amikor feldühítik is csak abból látni dühét, hogy ereje, amit még nem képes tökéletesen irányítani, keringeni kezd teste körül. Azokkal, akik hajlandóak megismerni mindig barátságos, és kedves, de a többi vámpír közelében nehezen tud megmaradni, főleg amióta mestere halálával egy pár nemes őt hibáztatja.

Élettörténet: Átlagos családban élt, átlagos életet egészen addig, amíg egy éjjel hazafelé tartva különóráiról vámpírral nem találkozott. Beleszeretett az idegenbe, megbűvölve tartott vele, miután az ivott a véréből, később pedig, amikor Tayama-sama felajánlotta neki, örömmel vállalta, tanítványa lesz, ahogy hű szerelme is az örökkévalóságig, vagy még tovább. Álmaiknak egy nappali látogató vetett véget, aki végzett mesterével, és kis híján vele is. Annyi volt a szerencséje, súlyos sérülése ellenére előjött egy új képessége, pillanatok alatt teleportált arra a helyre, ami eszébe jutott, volt házának pincéjébe. Amikor visszatért, már támadójuk nem találta mestere kastélyában, csak volt mestere hamvait. Éppen ezért mestere minden ingóságát eladva útra kelt, hogy ráakadjon a gyilkosra.

Hobby: olvasás, mestere gyilkosának kutatása

Foglalkozás: nincs

Extrák: Nincs sok képessége, csak eltűnni mások szeme elől, és repülni tud tökéletesen, teleportálni még nem. Ha feldühítik a közelében enyhe földrengések, házak ablakainak széttörése is előfordulhat.

Engedélyezve: 2011. 07. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).