Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arthur király
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 25 körüli

Külső leírás: Magas, délceg alak, aki nem olyan izmos, mint a legtöbb harcos, de meglepő erő rejlik benne. Büszke és daliás testalkatú, szinte tökéletesen férfias. Gyakran borotválkozik, nem szereti még a borostát sem igazán, de hosszabb utakon még azt sem veszi észre. Haja hosszú volt régen és olyan sötétbarna, hogy már feketének tűnik, csak az éles napfény mutatja meg igazi színét. Nem olyan régen, királlyá koronázása után borotváltatta le a haját, mára már talán elérte a 2-3 centis hosszúságot, de sokkal kényelmesebbnek érzi most, hogy nincs meg a hosszú lobonc, amivel csak a gond volt. Testét a szokásos sebek borítják ami vagy gyerekkoráról maradtak meg, vagy kezdő gyakorlás után. Arca markáns és helyes, de nagyon gyakran komoly. Szolidan szereti az ékszereket, de általában nem viszi túlzásba. Előnyben részesíti az utazóköpenyeket és a strapabíró vadászcsizmákat, melyektől úgy fest, mint valami vándor. Tekintete erős és mélyen átható, minden parancsot olyan hangon oszt ki, hogy aki még annyira nem is szívleli a parancsot magát, készséggel elvégzi a rá kirótt feladatot. Harcos énjéből megmaradt a hevesség és lendület, nem fél megemelni a hangját, de egy király még sem ordítozhat össze-vissza, mint valami őrült. Ahová belép, szinte sugárzik belőle az a karakteres vonás, hogy király, ráadásul a csatában megedzett fajta.

Jellem: Sokáig nem hitt a legendákban, mind mesének fogta fel, amíg Merlin meg nem mutatott neki valamit erejéből. Még most is kétkedik olykor, de bizakodóbbá vált. Nem kedvence a harc, viszont a csatában jól helytáll, ilyenkor kemény kötésű és igazi harcias jellem. Könyörületes is tud lenni, vagy megbocsájtó, sokan mondják hogy ez lesz a veszte egyszer, viszont nem tudják, hogy ez főként csak látszat. Megfontolt és előrelátó, megtanulta az emberek arcának olvasását is, persze ez nem jelenti azt, hogy a fejükbe is lát. Mindenféleképpen birtokló és hatalomvágyó típus, persze ez csak akkor tör majd ki belőle igazán, amikor kihúzza a kardot és onnantól kezdve királlyá válik. Ennek ellenére nem lesz régi önmagának árnyéka. Érzelmes, gondoskodó is válhat belőle, de azt csak egy számára kedves személy hozhatja ki belőle. Ilyen még nem igazán volt az életében. Vasmarokkal fogja a piperkőcöket és a szélhámosokat, és mivel uralkodásban még most eléggé gyenge lábakon áll - úgy kell érteni, hogy mint mezei harcos, nem képzett annyira a diplomáciában - erőteljesebbé tette fellépését, hogy véletlenül se lássák rajta, ha esetlegesen nem is igazán tudja elsőre, mi a teendő. Elődétől örökölt tanácsosaiban nem bízik, Merlintől meg csak bölcsességeket és mondásokat kap, amiken ki nem állhat gondolkodni, hogy mi lehet a rébuszok konkrét, valóságra értelmezhető háttere. Éppen ezért gyakran kapható azon, hogy könyveket olvas, főleg előző uralkodókról szólóakat. Műveli magát, nem egy tulok. Bár... a tulok jellem harcos korában igen domináns volt, most viszont csak akkor jön elő, ha mérhetetlenül felbosszantják. De akkor se jobbra, se balra nem fordítja a fejét, tör előre, mint a forrásvíz.

Élettörténet: Mondák szerint a brit Uter Pendragon király és Yguernen (Ingerna, Ygraine) cornwalesi hercegnéasszony fia volt. Anyja titokban nevelte, majd Merlin kiadta dajkaságba Ectorhoz, mert ellenségei ármánykodtak ellene. Merlin látta a királyt a fiúban, és tudja, hogy csak Ő képes kihúzni a kardot, a mágikus Excaliburt a kőből, ami már pár évtizede ott vár, hogy az arra méltó kezeibe vehesse és forgassa. Aki képes kihúzni a kardot, az királlyá válik, abban a korban ez volt a szimbóluma ennek. Arthur nem tudott sokat múltjáról, csak Merlin meséi által elképzelt múltra alapoz, viszont csábító számára a gondolat, hogy király lehet. Sokat gyakorolt, hogy jó harcos legyen, hogy tudja majd forgatni az Excaliburt, bár kételyek is kerülgetik, és felkészül arra is, mi van akkor, ha nem sikerül.

Hobby: gyakorlás, harc, új dolgok felfedezése, lovagi tornák

Foglalkozás: -

Extrák: Később - amikor királlyá vált megalapította Camelotot, a kerek asztal lovagjait, ami Merlin tanácsára, az egyenlőség jeleként lett kerek. Hódított, megrészegítette a hatalom és erő. Merlin mindig mellette volt, míg Vivien el nem távolította mellőle. Amikor megtudja, hogy valahol létezik a Szent Grál, a keresésére indul, hogy így is bővülő hatalmát még jobban megerősítse. *** Részben kitalált karakter, az Arthur király mondavilágából. *** Hát, eléggé erősen többszörösen örökölt és átalakított karakter. Gazdája azonban ugyanaz: Morus.

Képinfo: Eve Ventrue (pinterest)

Engedélyezve: 2012. 01. 13.
2014. 10. 05.

Módosítva: 2014. 10. 05. 11:23:02
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).