Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Cain
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Darky

Kor: 30 éves

Külső leírás: 196 cm magas, tekintélyt parancsoló férfi, szemei feketék, ahogy hosszú derékig érő haja is. Leggyakrabban egyenruhában van, hosszú fekete kabátban, sötét ingben, és bőrkesztyűs kezéből sosem hiányozhat a fegyver, legyen az egy vadászkés, antik kard, vagy egy vadiúj félautomata.

Jellem: Tekintete még a legelvetemültebb gyilkosokat is megfutamítja, nem látni mögötte az embert, csak a kegyetlen férfit, akin látszik hogy célja elérése érdekében bármire képes. Sosem mosolyog szívből.. mindig valamilyen cél vagy hátsó szándék vezérli. Hatalommániás, és imádja manipulálni az embereket. Mindezek ellenére van emberi oldala is, amit viszont a legmélyebb titokban tart. Gyengéit senki sem ismeri.

Élettörténet: Háborús övezetben nőtt fel, majdhogynem a világ minden táját bejárta, volt Oroszországban, Németországban, és a Távol-Keleten is hogy szökjön az őt üldözők elől. Apja a hadsereg fegyver specialistája volt, akit az összes ország kormánya igyekezett elkapni és zsarolással az oldalára állítani, ezért menekülniük kellett. Idejekorán csatlakozott ő is a hadsereghez és kíméletlensége miatt nagyon gyorsan tört felfelé. Az életben pont olyan kegyetlen tud lenni mint a munkájában. Számára nincs nagy különbség.. csak az egyik helyen katonák vannak, a másik helyen civilek. Beosztottjait megfélemlítéssel veszi rá az engelmességre ha azok kekeckednének vele, de nagyon gyorsan elmegy a kedvük tőle amint meghallják a hírét. Nincsenek nagy elvárásai, de nem viseli el hogy valaki ellentmondjon neki. Tud nagyon szadista lenni, a megszokott dolgok untatják..ezért mindenhol kihívást és izgalmat keres. Mivel olyan amilyen, folyton vonzza a bérgyilkosokat és a vállalkozó szellemű béreceket, akik el akarják tenni láb alól, velük saját kezével végez, de természetesen csak miután kiszórakozta magát a hosszú és véres hajsza után, ahol már nem ő a célpont. Saját országa kormánya is csak azért tartja meg a helyén mert fél tőle.

Hobby: szabadidejében lövészetre jár, imádja az újoncokat szivatni, gyakran szed össze közülük egy-egy visszapofázósabb darabot hogy saját kis privát lakosztályában tanítsa móresre. Remekül vezet mindenféle járművet, a helikoptert, hajót, tankot, mindenfélét.

Foglalkozás: tábornok, a hadsereg különleges alosztályának vezetője.

Extrák: Nevét a biblia Káin után kapta, vallásos édesanyja miatt, akit még halála után is gyűlöl.

Engedélyezve: 2009. 06. 01.

Módosítva: 2012. 05. 26. 20:18:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).