Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Raynald Walmount
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: Nem tudni

Külső leírás: Hófehér, már-már ezüstben játszó, derékig érő fürtjei keltik fel elsősorban mások figyelmét. Démoni mivoltjára utaló jelek fülei, melyek igazodnak hajának színéhez, illetve rókákéhoz hasonló farka, ám ezen részeit csupán azok láthatják, kiknek megengedi. Arca márványszín szobor, kőbe vésett vonásokkal, miken nem foghat sem az idő, sem pedig az érzelmek áradata. Jobb szemének világát elvesztette, azonban a bal is elég ahhoz, hogy félelmet és rettegést csepegtessen mások szívébe egyetlen pillantása által; vörös, akár a legtisztább rubint, ám hideg, mint a jég. Hangja érdes, kissé rekedt, s nyoma sincs benne a mézesmázosságnak. Magassága 189 centiméter, így egyáltalán nem mondható alacsonynak. Fizikai erőnléte párját ritkítja, kezei szorításából nem menekült még senki sem. Testalkata igazán szemrevaló: széles vállak, izmos, kidolgozott mellkas, keskeny derék és csípő, erős combok. Öltözködése komor, sötét színekben fejeződik ki, azonban elengedhetetlen számára a testi épségét megóvó páncél viselete.

Jellem: A türelmesség szó hiányzik szótárából. Amit el kell intéznie, azonnal megteszi, s ugyan ezt várja el másoktól is. Nincs ideje senki rinyálását hallgatni, ahogyan maga sem tesz eképpen. Amit el akar venni, elveszi. Nem érdeklik a következmények, sem pedig maga az ár. Hihetetlenül lobbanékony természettel verték meg, ami igazi átok türelmetlensége mellett. Ha dühbe gurul, s a magyarázat nem érkezik meg gyorsan és rövidre fogva, hamar a halottak táborát bővíti a lator. A rá bízott feladatot minden kérdés és gondolkodás nélkül végre hajtja, legyen szó egy falu legyilkolásáról vagy a saját megcsonkításáról; fizessék meg és kész. Rendkívül precíz, megbízható munkaerő, akinek nevének említése a gyengébbek szívét azonnal megállítja. Adott szava számára szent és sérthetetlen, így ígéreteinek betartása felé senkinek semmi kétsége nem lehet. Ha igen, hamarosan alulról szagolhatja az ibolyát. Becsületes, s erre igazán büszke is. Nem tisztel se istent, se embert. Számára mindenki egyforma értékkel illetve jelentőséggel bír. Saját törvényei szerint él, s ennek a legfontosabb alapelve a következő: vagy engem ölnek meg, vagy én ölöm meg. Hallgatag, komor férfiú. Nem bízik meg senkiben, semmiben, kizárólagosan saját magában. Egyáltalán nem barátkozik, azonban mindig van olyan, aki próbálkozik. Természetesen hiába. Magának való, életéről, érzelmeiről sosem beszélt még senkinek. Valószínűleg nem is fog. Nem kötődik senkihez és semmihez. Szívesebben alszik a szabad ég alatt, mint fedéllel a feje felett. Rendkívül büszke, a sértések szinte azonnal lepattannak róla. Magabiztos, erős, kitartó jellem, akit nem lehet lefizetni, megtörni. Amikor szóra nyitja száját, mindenki elhallgat, s ekkor lehet látni a benne rejlő tudás, intelligencia és műveltség magas fokát.

Élettörténet: Nem tudni róla sokat, kik gyermekkorában ismerték, már halottak. Nagy részben ez neki köszönhető. Arisztokrata család egyetlen utódja volt, a Walmount birodalom kizárólagos örököse s annak várományosa. Azonban atyja idején a béke jele alatt egy báró bejutott otthonukba, s amint leszállt az éj, megérkezett a pokol a csillagok fényével. Szüleit, katonáit, cselédjeit egytől egyig felkoncolták, akár ha rühes kutyákat találtak volna. A kastélyt porig rombolták, a legelőket, termőföldeket, házakat felgyújtották, hatalmas máglyát készítve ezzel a halottaknak, eltüntetve a nyomokat. Azonban egyvalaki túlélte. A hétéves kisfiú, kinek csupán jobb szeme világát sikerült kioltaniuk, megmaradt. Raynald túlélte, s bosszút esküdött, mi szent céljává és támaszává vált a nehézségek idején, erőt adott minden lépéshez, amit meg kellett tennie, míg olyan nem lett, amilyen most.

Hobby: -

Foglalkozás: Bérgyilkos, katona

Extrák: Egy igen erős Rókadémon klán egyedüli sarja. Tiszta vérének köszönhetően örökkön fiatal és halhatatlan. Szinte lehetetlen elpusztítani, annak módja elmerült a múlt homályában.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2017. 06. 28.
2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 11:07:59
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).