Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Bonny Wilmer
Kategória: Hentai
Feltöltő: Onichi

Kor: 25

Külső leírás: Magas, szépen kidolgozott testtel, amit nem is szokott takargatni. Meglátszik rajta a rengeteg mozgás, de emellett megtartotta nőies kecsességét is. Bőre napbarnított, hisz szinte minden idejét a szabadban tölti. Sötétbarna tincsei tépettek, lágyan hullámozva omlanak hátára, vagy éppen ölelik körbe finom vonású arcát. Dús ajkai, csillogó zöld szemei igazán széppé varázsolják, nem kevés rajongót szerezve neki ezzel. Szeret sportosan öltözködni, a rövidnadrágok és toppok hűséges követője. A világos színeket részesíti előnyben, kedvence a menta zöld, amiből mindig megpróbál magára csempészni egy keveset. Néha szeret pihenésképpen körmöt festeni, kezei mindig ápoltak. Egyszer kiskorában azt mondták neki, hogy nem mosolyog eleget, így azóta igyekszik kiküszöbölni ezt. Gyakran nézik fiatalabbnak koránál, de ő ennek csak örül. Az egyetlen apróság, ami rontja a csodás külsőt, egy műtéti heg a bal térdén, bár ő nem szokta takargatni.

Jellem: Hihetetlenül energikus, olyan, mintha sosem tudna lemerülni. Állandóan pörög, mozog, képtelen egy helyen megmaradni, mindig le kell kötnie magát. Végtelenül türelmes típus, szinte lehetetlen feldühíteni, kiborítani. Olyan, mintha társaságba teremtették volna. Szeret másokkal lenni, másoknak segíteni, másokkal játszani, és minden egyéb dolgot, ami úgy kezdődik, hogy "másokkal". Ugyanakkor a türelem mellett vannak elvárásai is. Nem az a rabszolgahajcsár típus, de sajátos módján mások tudtára adja, ha nem tetszik neki valami, ha többet vár el. Szeret viccelődni, másokkal csipkelődni, de ha játékra kerül a sor, ellenfelével igen kegyetlenül képes elbánni. Lelkesedése sosem lankad, nem hagyja, hogy mások befolyásolják. Ez persze, nem azt jelenti, hogy nem ad mások véleményére. Meghallgatja őket, csak van, amikor nem törődik inkább a dologgal. Eléggé makacs néha, ragaszkodik saját elképzeléséhez, inkább irányító típus.

Élettörténet: Nagy családban nevelkedett két báttyal, és egy öccsel. A sok fiú mellett össze kellett szednie magát, ha nem akarta, hogy elnyomják, de ez sosem okozott számára problémát. Már fiatalon is sportos, energikus, és minden tekintetben lelkes kislány volt. Korán elkezdett teniszezni, és egészen beleszeretett ebbe a sportba. Eleinte egyedül ért el sikereket, majd párosban folytatta. Eredeti foglalkozása kertész, de sosem dolgozott szakmájában. 21 éves volt, mikor egy versenyen lesérült. Az orvosok eltiltották a versenysporttól, még attól is óvni próbálták, hogy egyáltalán visszatérjen a pályára. Persze ez veszett ügy volt. Bajnokságokon ugyan már nem indul, egyszer-egyszer lejátszik egy gyakorló mérkőzést, tanítványaival pedig rendszeresen foglalkozik. Ha már nagy sikereket nem érhet el, akkor igyekszik másokkal megszerettetni ezt a játékot. Mára már elköltözött családjától, egy vidéki kertes házban él kutyája társaságában.

Hobby: Tenisz, kocogás, kirándulások.

Foglalkozás: Kertész/ Tenisz edző

Extrák: A műtét óta egyre gyakrabban fájdul meg térde, ilyenkor visszavonul pár napra pihenni. *** Kertje, ahogy az egy kertészhez illik, hatalmas, rendezett, minden tökéletes benne. Az egyetlen, aki tönkre teheti, az Berry nevű border collie-ja. Az alig egy éves kutyus legalább annyira élénk mint gazdája, így nem csoda, hogy jól megértik egymást.

Engedélyezve: 2011. 07. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).