Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 13 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Oliver Morsen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 30 éves

Külső leírás: Magas, izmos férfi. Széles vállak, atletikus alkat. Bőre napbarnított, sötétbarna haja arcába lóg, csak néha-néha felfedve hipnotikus pillantásait. Gyönyörű zöld szemei vannak, intenzíven sugározzák érzelmeit, és hideg logika csillog bennük ha dolgozik. Jóképű férfi, de nem feltűnően, inkább átlagosnak nevezhető. Testén sok sebhelyet visel, műtéti hegek, kések és golyók nyomait. Általában bőrkabátban van, hogy elrejtse a hóna alatt lévő 44-esét (pisztoly). Szereti a kényelmes ing-farmer összeállítást.

Jellem: sok szenvedést megélt férfi. Külső szemlélő számára erős, veszélyes férfi, határozott és intelligens. Ha azonban belelátnánk lelkébe, sok sötétséget és fájdalmat találnánk. Rengeteg csalódás érte az életben, ezek mély sebeket ejtettek szívében. Nagyon vágyik a szeretetre és a törődésre, de eddig minden kapcsolata zátonyra futott, mert mindig túlságosan rátapadt aktuális partnerére, nehezen viselték követelőző természetét. Pedig ő csak szeretetet, törődést akart...

Élettörténet: anyja fiatalon esett vele teherbe, és elhagyta a szüleit, a fiújához költözött. A fiú kirúgta, a szülés előtt néhány héttel, így az anyja egy barátnőjénél húzta meg magát. Világra hozta a fiát, majd visszaköltözött a szüleihez. A nagyszülők nem örültek a meglepi-unokának, nem maradhattak sokáig. Anyja albérletről albérletre költözött vele, pincérnőként dolgozott, és szinte alig törődött gyermekével. Elhanyagolta, nem érdekelte. Aztán megismert egy férfit, és beleszeretett, Oliver pedig még nagyobb teherré vált számára. Hazavitte őt, és rábízta a nagyszülőkre. Oliver soha többé nem látta. Sokat sírt utána, a nagyszülei ridegen bántak vele, végül nagybátyjához került, anyjának jóval idősebb testvéréhez. Mike bácsi rendőr volt, amolyan átlagos utcai járőr, és szerette a munkáját és kicsi, kedves feleségét. Nem volt gyermekük, ezért szívesen látták maguknál az elvadult kis Olivert, aki felnézett nagybátjára, csodálta és ezért vált rendőrré. Vasszigorral nevelték, kevés törődésben és szeretetben volt része, az egyetlen ember akitől valaha is kis törődést és gyengédséget kapott, Emmy néni volt, Mike bácsi felesége. Az ő édes süteményei, kedves hangja és pici kezének simogatása kócos fején volt az egyetlen szeretet-morzsa, amiben része lehetett. 22 évesen, a rendőrakadémia elvégzése után dolgozni kezdett, és elköltözött otthonról, azóta csak ünnepnapokon látogatja meg Mike bácsit és Emmy nénit. Jelenleg Boston központjában, a rendőr főkapitányságon dolgozik, nyomozó a gyilkosságiaknál. Az egyik legjobb.

Hobby: futás, úszás, evés, filmek (sokat jár moziba, otthon óriási DVD gyűjteménye van)

Foglalkozás: nyomozó

Extrák: foglalt

Engedélyezve: 2011. 07. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).