Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jaroslaw J. Kang
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 27

Külső leírás: Ahogy az utcán definiálják: igazi kis ribanc. A viselkedése is hagy némi kívánnivalót maga után, de leginkább erőteljes kisugárzása és szépsége miatt... Futással tartja kordában a testét, hogy mindig szexin izmos legyen, de ne husi, és büszke formás lábaira és kerek fenekére. Tudja, hogy akárkire tud olyan szemekkel nézni, hogy beleélvezzen a gatyájába, és az összképet csak fokozza, amikor nyakig olajosan jelenik meg valahol, miután járt az ő kicsikéjében. De ha épp nem lábujjig koszos, akkor imádja a fehér ruhákat felsőben és nadrágban is, szereti, ha a cuccai feszesek és hangsúlyozzák, ahol kell. Imádja, ha megnézik szőke haját és szürke szemeit, hozzá idomuló, nem túl magas, de inkább átlagos testét.

Jellem: Hogy tökéletesen megismerjük, nem elég vele együtt tölteni pár napot, vagy estét, hiszen ő egy egészen összetett személyiség. Egyrészt imádja a szexet, él-hal egy jó dugásért. Imádja, ha valaki egészen istenesen kihajtja belőle a lelket, de a szépet szereti. Ennek ellenére is egyszer látja csak többségében partnereit, hiszen haverral vagy baráttal sosem kezd, így hát csak a méret és a külső az, ami igazán lényeg, hiszen 18 centi alatt nincs is pasi. Viszont nem kurva, ezt le kell szögezni. Csak fiatal, szexi és szeret élni. A vad dolgokat szereti, a bulikat, a pörgést, a száguldozást, kifejezetten kedveli, ha remeg a teste az adrenalintól. hajlamos szabályokat állítani maga elé, amiket ritkán szeg meg, de ha mégis megteszi, azt csakis okkal. Hisztizni is tud mondjuk, ha felbosszantják ordít, csendben nem tud morgolódni. Akkor tökéletesen nyugodt, ha kocsiban ül, akkor szelíd és kezelhető, mint egy édes kiscica. Mindezek ellenére egy jó buliban bármikor benne van és kifejezetten szereti felkavarni maga körül az állóvizet. Na persze nem durva módszerekkel, csak egy feszes naci, egy csók az utcán a haverokkal vagy az épp aktuális pasijával... szereti a polgárpukkasztást.

Élettörténet: Édesapja koreai származása miatt a teljes neve Jaroslaw Jin Kang, de a Jint jobban szereti rövidíteni. Édesanyja orosz, testvérei nincsenek. Becsületesen elvégezte az iskolákat, kereskedelmi végzettsége van, és dolgozott is már boltban, de nem nyerte el a tetszését. Jobban szerette mindig is a szöszmösz munkákat, így amikor lehetősége volt rá, vállalt is egyet, még Oroszországban, azóta viszont járja a világot, ahol van kedve, ott köt ki, hiszen elég jó a nyelvérzéke, hamar betanul bármit. Autószerelő is akart már lenni, de rájött, holgy neki a popsinülős, irodakukaci munkák a testhez állóbbak, így maradt is ezeknél. Nem sok mániája van a szexen és a vezetésen kívül, az életét adná édes kis autójáért, ami egy kedves vörös-fehér Toyota Supra. Imádja hajtani a kicsikét és természetesen át is alakíttatta, hiszen imád driftelni és szerencsére jól is megy neki.

Hobby: drift, kocsikázás, buli

Foglalkozás: Titkár

Extrák: Uke. *** Imádja, ha kényeztetik, de rühelli, ha pénzt akarnak adni neki a szexért. *** Utcai versenyeket is nyert már, de ritkán indul akárki ellen, félti a kicsikéjét. *** Hajlamos kicsit túl sokat is tenni, ha egy pasi kábítja, de eddigi 27 éve alatt minden alkalommal ő dobta a pasikat az első alkalom után. Nem talált még olyat, aki minden szempontól megfelel neki. Jó a szex, tudnak beszélgetni, meg lehet vele jelenni és igazán, szemet kiszúrósan férfias... ezek eddig nem passzoltak egyik partnerében sem. *** Becézés terén a leginkább a Jarót szereti, de ha muszáj, a Jint is elviseli. *** Jelenleg Moon-chané, örökre az övé, NEM JÁTÉKOS KARAKTER.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 01. 01.
2019. 03. 02.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:49:25
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).