Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Grigorij Petrovics Zirjanov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 26

Külső leírás: Fiatalos, pókerarcú és megnyerő. Magas és meglehetősen izmos is a maga módján. Szereti az elegánsabb öltözetet, ezért szinte mindig inget és nyakkendőt valamint öltönyt visel. Tekintete hideg akkor is, ha mosolyog, úgy néz ki, mint egy átlagos üzletember, aki mindig kötelességből elegáns, s olykor unja a munkáját. Két tetoválás van testén, az egyik egy nagyobb, szétterülő nonfiguratív szárnyat képző forma, ami lapockáit teríti be, a másik pedig köldöke körül. Ékszereket nem visel, csak karórát, minden mást kerül. Mindig a legújabb típusú telefon látható kezében, szereti az új kütyüket. Arcát gyakran ápolja, ezért fiatalabbnak néz ki koránál. Mindig átlagos és olcsó öltönyöket visel, főleg munkája során hogy ne legyen feltűnő, teljesen átlagosnak tűnik.

Jellem: Céltudatos és célratörő férfi, aki jól ki tudja húzni magát a nehezebb helyzetekből is. Magabiztossága eddig csak az előnyére vált, és ez mindig is így lesz. Szereti az életet, nem áll távol tőle a kegyetlenkedés, de inkább kerüli, és ölni is csak akkor képes, ha nagyon muszáj. Nem hord fegyvert, de tudja használni, sok tapasztalata is van benne. Munkájában precíz és pontos, csak a saját stratégiáit használja, és ebből soha nem enged. Imádja az érzéki élvezeteket, minden egyes akció után az első dolga az, hogy keres valakit, akit jól megdöngethet – nem számít, hogy nő vagy férfi-, van, amikor ez akció alatt is teljesül. Vad és szenvedélyes, könyörtelen, de sosem kötődik senkihez, mivel teljesen fiatalnak érzi magát – hisz az is – ezt mind szeretné kiélni, amíg csak lehet. Bármit megkaphat, hisz vagyona szinte végtelen, sosem volt még sikertelen akciója, nincs priusza, még gyorshajtáson sem kapták soha el, és minderre büszke.

Élettörténet: Orosz családban nevelkedett, s generációk óta családja a sötét „alvilágnak”dolgozik efféle módon. Már mikor kicsi volt, alig 4-5 éves átélte első akcióját, amit apja vezetett. Édesanyja is velük volt akkor, így nem félt, nem is tudta igazán, hogy miről van szó, de betanították neki hogy mit szabad és mit nem szabad elmondani, és ezt azóta is fejében tartja, bár már nem sok jelentősége van. Onnantól kezdve szinte rendszerességgel részt vett ilyen csempészetben, látta, hogy milyen jól megélnek így és Ő is ezt tűzte ki életcélul, hisz nem szól másról mint csalás és utazgatás, valamint az élet élvezése. Alig volt 12 éves, amikor egy ilyen akció során leleplezték őket, addigra már tökéletes színész lett belőle, és olyan jól előadta az ártatlant, hogy a rendőrök elhitték, hogy nem is tudott semmiről. Később, alig pár hónapra rá szülei meghaltak a börtönben, mint kiderült a maffia, akiknek szállítottak volna, ezzel büntették, hiszen hatalmas csomagról volt szó. Ez után keresztapja vette szárnyai alá, aki szintén egy helyi maffiafőnök fiacskájának a testőreként szolgált, így tovább élhette életét, kitanulta minden fortélyát a csempészetnek, s vígan él hatalmas vagyonából, valamint a leszállított csomagokból. Egy hatalmas tenger pari háza van amiben él, olykor jelenlegi ágyasait is eltartja bennük, de nem sokáig időznek nála az effélék.

Hobby: szex, póker, szórakozás, vodka minden mennyiségben, utazgatás.

Foglalkozás: Kokaincsempész

Extrák: Nagyon ritkán próbálja ki a drogot amit mindig szállít, nem igazán érzi rá igényét, sokak szerint hatalmas akaraterővel rendelkezik, hogy még nem szokott rá teljesen. Ugyan így van a szivarokkal is, nem cigizik, ha szív akkor is csak szivart, és csakis kubait.

Engedélyezve: 2011. 07. 13.
2011. 07. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).