Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kellan Bolrock
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Bőre kissé sápadtabb az átlagnál, magas, robosztus, a teste minden centije kidolgozott. Haja fakóvörös, barkóját mindig formára vágja, tincsei nagy hullámokban omlanak le, egészen lapockájának alját is súrolják teljesen kiengedve. Szemei barna színben csillognak a napfényben. Habár fél vámpírként született, nem maradt meg benne minden tulajdonság, csak pár darab. Sápadtabb a bőre, lassan öregszik az egész szervezete, gyorsan gyógyul, kevésbé érzi a fájdalmat, viszont szemfogai átlagosak, nincs vérszomja, nem árt neki az ezüst viszont erősebb társainál. Átlagban csak sötét ruhákat hord, haját akció közben folyamatosan összefogva hordja.

Jellem: A harcias és vad külső, lágyabb belsőt takar el rendesen. Arca általában kifejezéstelen vagy komor, de nem áll távol tőle sem a mosoly, sem a kedves tekintet, sőt… Valójában egy romantikusabbnak mondható férfi, aki ha magányos is és vágyik a szeretetre, ugyanakkor ezt mind feláldozva munkájának él, általában egyedül dolgozik, és elszigetelődik a komolyabb érzelmektől. Munkája, azaz harc során könyörtelen, nehezen lágyítja meg szívét egy ártatlan tekintet, bár egyszer volt rá eddig példa, azóta egy büntetés hatására senki nem menekült el karmai közül, legalábbis így tudják.

Élettörténet: Egy olyan világban él, ahol a vámpírok és alakváltó, avagy túlvilági lények társadalmilag teljesen elismertek, viszont rájuk, különböző büntetőjogi törvény vonatkozik, hosszabb élettartamuk miatt. Aki megsérti a szabályokat és a rendet, annak a büntetése csakis halál lehet, semmi más. Ezeket az ítéleteket a vadászok hajtják végre. Kellan is egy ilyen szervezet tagja, akik a rend fenntartása érdekében élnek. Beleszületett ebbe az életbe úgymond, anyja is a szervezetnek dolgozott ahogyan apja, is akik már sajnos nem élnek. A múltban egy kisebb hatalmi harc után apját olyan fertőzéssel mételyezték meg, ami nem hagyott rajta látható jeleket, viszont utóda átvett pár vérszívó tulajdonságot. Magányosan él, nincs állandó lakhelye csak egy mindennel felszerelt furgonja, és sok pénze, valamint rengeteg fegyvere.

Hobby: tanulmányozás, tanulás, gyakorlás, kutatás, olvasás.

Foglalkozás: Vadász

Extrák: -

Engedélyezve: 2011. 07. 10.

Módosítva: 2011. 07. 10. 12:54:40
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).