Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kylar Evelnor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Magas, erős és felettébb izmos teremtés. Robosztus, kecses mégis hatalmas mint egy vad. A sok kardforgatástól karjai gyengén eresek, hisz a sárkányfogból készült kardja nem könnyű. Általában vastag páncélzat fedi testét, alatta hatalmas mégis kellemes mértékű izomtömegek rejtőznek, alig pár sebesüléssel bőrfelületén. Páncélzata míves, egyedi és szintén súlyos, de megedzett hozzá a teste így könnyen viseli, mint más az egyszerű páncélokat. Átüthetetlen védelme van. Haja az ezüst és az aranyszőke keverékéből áll, kósza egyenes tincsek ölelik körbe kiemelkedően helyes arcát. Kezei férfiasak, erősek, mégis puhák, ha gyengédségről van szó, s kemény, ha harcról. A páncél alatt sodronyinget sem visel, csak vastag, fehér vásznat, s kívül egy felcsatolható, fehér gyapjúköpönyeget, csizmája is fekete, súlyos anyagokból készült.

Jellem: Lojális, tisztelettudó, hűséges, becsületre méltó férfi, ki szolgálja mindenkori urát, aki jelenleg egy tőle fiatalabb fiú, de tiszteli minden cseppnyi modorával. Alapjában véve egy kedves és figyelmes férfi, a magánéletben senki nem tudja, hogy milyen is valójában, de a harcmezőn igazi férfi akkor is, ha két lábon kell harcolni. Soha nem tagadta, hogy nem szeretné a férfiakat, identitását illetően, de nem is hangoztattam és ugyan ez a helyzet a nőkkel is, bár azt már nem is kérdezik tőle. Nincs szeretője, nem nemzett utódot és nem is mondta soha, hogy tervei között lenne. Csak az urának él, csak a hazájáért él, igazi harcos szellem, akiben valahol nagyon mélyen egy szerető rejtőzött el.

Élettörténet: Apja anno a Sárkány Rend tagja volt, belecseperedett ebbe az életbe, s habár szülőapja csak tanácstag volt, benne igazi harcos vére forrt kicsi kora óta. Apja különféle taníttatásban részesítette, később kiderült hogy a fiúban több rejlik, mint egy egyszerű harcos. Ő egy sárkánylovag, ízig-vérig. Vére forró akár a láva, nem árt neki a tűz, tudja szabályozni hőmérsékletét, s történetekben, gyerekkorában azzal rémisztgették, hogy egyszer ő maga is sárkánnyá válik, de ahogy felnőtt rájött, hogy ez csak tündérmese. Képes közvetetten a sárkányokkal „szót érteni”, meg tudja ülni őket, akár gesztusokkal parancsolni is nekik, és nem fél a közelükben egy szemernyit sem. Persze nincs félnivalója a tűztől, mert nem árt neki. Kardját csakis ő képes forgatni, mivel nincs még egy olyan erős ember, aki kibírná a fegyver súlyát és hőmérsékletét. Később ez tette lehetővé, hogy egy egész hadsereg élére álljon, tisztelik és elismerik teljes mértékben.

Hobby: gyakorlás, a herceg minden kívánságának lesése, főleg a tanácskozások alatt. Olykor meglátogatja a sárkányokat, de ez ritka alkalom, kevés a szabadideje.

Foglalkozás: Hadsereg parancsnoka

Extrák: Kardja sárkányfogból lett faragva, mivel kovácsolni nem lehet. Kibír több ezer °C-ot is, törhetetlen, nincs nála élesebb, s ha felhevítik még nagyobb az ereje, olyankor sárgás-vöröses fénnyel izzik. *** Képes megülni egy sárkányt is, különleges képessége van hozzá, éppen ezért lett Ő a hadsereg parancsnoka. *** Sokan úgy vélik, hogy jobb király lenne, de erről Ő hallani sem akar, mélyen tiszteli urát és parancsolóit. Bármit megtenne, és az életét áldozná.

Engedélyezve: 2011. 07. 08.

Módosítva: 2012. 01. 23. 19:35:07
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).