Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elijah Singleton
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: kortalan

Külső leírás: Hosszú,ezüst haja van, ami egészen a dereka aljáig ér. Általában kiengedve hordja, de ha melege van, akkor nagyon szívesen fogja össze egy copfba. De általában csak leengedve hordja nagy loboncát. Ezüst szemei és nemesi vonású arca van. Teste kidolgozott és izmos. Jó hozzá bújni egy kiadós szeretkezés után. Karjaival erősen és ragaszkodóan tud ölelni, vagy éppen halálosan képes lesújtani. Inkább az elegánsabb ruhákat részesíti előnyben, hisz magas alkatán jól mutatnak az öltönyök. Szereti a kesztyűket, mindig van rajta, az alkalomtól függően.

Jellem: Nemes és büszke, akár egy nagymacska. Akaratos és konok, akár egy kutya. Komoly és tiszteletre méltó, akár egy király. Általában kedves személy és szeret bókolni a női egyedeknek.Kitartó jellem, nem adja fel egy könnyen a dolgokat. Ha valaki visszautasítja, akkor más módot keres, hogy eljusson a célig. De mindenképp nyernie kell. Nagyon jó ember ismerő. Pillanatok alatt kielemzi az ember minden mozdulatát és stratégiát készít, hogy szerezze meg akit, vagy amit akar. Mindig megkapja amit akar. Nem tűri, ha ellent mondanak neki, vagy vitába szállnak vele. Ajkain mindig ott ül a nemesei mosoly.

Élettörténet: Egy ősi nemesi varázsló család legidősebb sarja. Nyugodt gyerekkora volt. Tanították neki a varázslatot, amit sikeresen el is sajátított. Aztán felnőtt korára elérte őt is a szerelem. A családja kitagadta, mert egy varázserővel nem rendelkező nőbe szerelmes lett, aki becsapta, azért, hogy száműzzék családjából. Ez sikerült is neki. A csaj otthagyta és eltűnt. Ő egyedül maradt. De nem tört le, lábra állt és a maga útját kezdte el járni. Mára már nem bízik meg senkiben, csak ha alaposan felmérte és levizsgáztatta.

Hobby: Varázsereje csiszolása, kesztyű és ékkövek gyűjtése.

Foglalkozás: Nincs,mert hihetelen sok a vagyona

Extrák: Varázsló, ereje az érzelmeiben rejlik. Képes irányítani az elemeket. Ezenkívül, képes mások gondolataiba olvasni és tárgyakat tud mozgatni az akarat erejével. Minden fegyvernemmel tud harcolni, bár nem szeret. Közel harcban senki nem tudja legyőzni.

Engedélyezve: 2012. 02. 22.
2013. 01. 20.

Módosítva: 2013. 01. 19. 22:57:30
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).