Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kajiyama Josuke
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 23

Külső leírás: Ha megkérdeznénk az egyik haverját, hogy jellemezné őt leginkább külsőleg, valószínűleg ilyen választ kapnánk: „ Most épp? Gipszmentesen, tehát marha büszkén csillognak a szemei!” Na igen, élete során Josukén több volt a gipsz, mint egy építkezésen, hála a munkájának, hobbijainak. Mégse hagyna fel egyikkel se, mert nem csak kiválóan formában tartják, hanem imádja is őket, egytől-egyig, és egyre jobb bennük, kevesebb sérülést szerez be. Ráadásul fontosabb vonásainak vonzerején, a gipsz se csorbít. Szőke, eredetileg világosbarna tincsei így is-úgy is tépett, félhosszú fazonnal keretezik jóképű vonásait. Koromfekete szemeiből sose veszik ki az életvidám, kihívó csillogás, max néha átvált gunyorossá, fenyegetővé. Gyakori vendég az arcán a vigyor, a csábító mosoly, de tud komoly is lenni, pár pillanatig. Ad a külsejére, de nem viszi túlzásba. Rendszeresen sportol, így kiváló fizikummal, szálkás izomzattal rendelkezik, de nem egy felhőkarcoló, pont ideális a magassága a legtöbb mutatványhoz. Az öltözködése kifejezetten laza, imádja a szakadt farmereket, a lezser ingeket és pólókat, de nyugodt szívvel flangál akár meztelen felsőtesttel is a stúdió utcáin. Bal fülét még középiskolás korában lyukasztatta ki a legjobb haverjával, és azóta hangulatától függően cseréli benne az ékszereket. A fülbevalón kívül csak karkötőket tűr meg magán, viszont abból is akad egy kisebb gyűjteménye. Tisztában van vele, hogy jól néz ki, és ha nem is használja ki ezt nyíltan, azért marhára élvezi, hogy munkatárai többségének csorog rá a nyála.

Jellem: Josuke tökéletesen az a fajta srác, akihez mindenki közel akar kerülni, még ha tudják is, hogy a lágy kedvesség távol áll tőle. De a személyiségét körüllengő életimádat, és a kompromisszumok nélküli vad viselkedés mégis mágnesként vonzza az embereket. Pedig őt aztán hidegen hagyja, hogy őszinte kijelentéseivel kit bánt meg. Úgy tartja, hogy akinek van mit felrónia, az meg is érdemli, hogy a tudomására hozzák. Még feletteseivel szemben se köt csomót a nyelvére, mert tisztában van vele, hogy szükségük van rá. A showbusines világáért azonban nincs oda, a legtöbb színész álszentnek és képmutatónak tartja, ráadásul kéretlen őszintesége miatt, rühelli a színfalak mögötti áskálódásokat. Ő nem kifejezetten beképzelt, sőt, lenézi azokat, akik fenn hordják az orrukat, de tisztában van a képességeivel. Ha neki azt mondják valamire, hogy lehetetlen, holt biztos, hogy a következő pillanatban azt próbálja megcsinálni, és többnyire sikerrel jár. Ha el is bukna valamivel, röhögve áll neki újból, míg nem viszi véghez a célját. Kitartó és lerázhatatlan. Ha valamit a fejébe vesz, se az észérvek, se a fenyegetés, de még a lefizetés se tántorítja el tőle. Teljes szívéből imádja az élet minden pillanatát, hisz sose tudhatja, melyik mutatványa lesz az utolsó. Ugyanakkor kissé forrófejű, gyakran azelőtt cselekszik, hogy átgondolná tettei következményét, viszont képes utána elnézést kérni. Csak nem szeret. Pörgős, minden jó buliban benne van, és képes egy végigtombolt éjszaka után, frissen és üdén megjelenni a forgatásokon, mintha egy kortyot se ivott volna, pedig egyáltalán nem veti meg a piát, csak jól bírja. Nem csak az életet, de annak tartozékait se mindig veszi komolyan, sokszor keveredik egyéjszakás kalandokba, de azzal tisztában van, ha megtalálná az igazit, ténylegesen megbecsülné. Á ilyen személy, még se a lányok, se a fiúk körében nem akadt, tehát maradnak a gyors kalandok.

Élettörténet: Az adrenalint szinte az anyatejjel együtt szívta magába, hisz édesanyja se vetette meg az extrém sportokat, bár terhességei alatt, jócskán visszafogta magát. Három gyereke született, Josukén kívül két lány. Nem volt teljesen átlagos életük, hisz a család folyton pörgött, kirándult, új dolgokat fedezett fel. Kis Josuke már gyerekként is hegyet mászott, gokartozott, salakmotorozott és a harcművészetekbe is korán betekintést nyert, ezt főleg az apja révén, aki karatét oktatott. Nem véletlen hát, hogy Josuke, és nála két, három évvel fiatalabb húgai, soha egy percre se gondolkodtak el az aktakukac állásokon. Az iskolában elviselhetően teljesítettek, talán Josukéval akadt némi fegyelmi probléma, de ezen egyik szülő se akadt fel különösebben. Jo középiskolás volt, mikor, először szerepelt reklámfilmben, majd ahogy felfigyeltek a fiú széleskörű tudására az extrémsportok világában, egyre többször kérték fel, hogy dolgozzon nekik. Végül hivatalosan is kaszkadőr lett, fiatalabb húgával együtt, míg az idősebb inkább a komoly filmszerepek eljátszásában találta meg a boldogságot. Néha Josuke is vállal ilyen szerepet, és nem is teljesít benne rosszul, de hosszútávon nem viseli jól a folytonos újraforgatásokat, a sok uncsi szövegmagolást. Sokkal jobban feldobja, ha harcolhat, trükközhet, háztetőkről vetheti le magát.

Hobby: motorozás, sziklamászás, harcművészetek, szabadfutás, bulizás, csábítás, videojátékok, húgai nyúzása, a fellengzős színészek kifigurázása, tömören: az élet élvezése

Foglalkozás: kaszkadőr/színész/dublőr

Extrák: **Alkalmi dohányos, néha elszív egy szálat, de alapjáraton vigyáz az egészségére, a piálás szerinte nem káros, míg nem marad az asztal alatt.**A sebesüléseinek a többsége nyomtalanul elmúlt, de a bal vállán van egy kis, kör alakú heg, ami a válltöréséből maradt hátra, mivel a drót amivel rögzítették, folyton átszúrta a bőrét, mert nem tudott nyugton maradni. ** Jackie Chan a példaképe, mert ő mindig minden trükköt maga csinál, dublőr nélkül.**

Engedélyezve: 2011. 07. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).