Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Brendon Farell
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Ha felső körökben mozgolódna, díszes ruhákat viselhetne, és mindene meglenne, a legvonzóbbá válhatna a korabeliek között. De az élete nem felhőkarcolókban, és puccos épületekben zajlik, így az utcai élet rajtahagyta a nyomát. Puha bőrét, itt-ott hegek díszítik, a két legnagyobb a hasán található, a harmadik jelentős pedig a mellkasán van baloldalt, ahol egykor lövést kapott. Ám a sebek, és az egyszerű fekete öltözködés ellenére, az emberek tekintete nem siklik egyszerűen keresztül rajta. A mindig vad, és szabadságot hirdető mélykék tekintet, a megzabolázhatatlan fekete tincsek, mind vonzóvá és kívánatossá teszik. Az arcvonásai általában közönyösek, ritkán hagyja, hogy az érzelmei meglátszanak rajta. A mosolya csodának számít, és nem csak a természete miatt, hanem a megszokottnál élesebb fogait se szereti reklámozni. Viszonylag alacsony, de teste szépen kidolgozott, a harcokkal teli élet megedzette, fürgévé és óvatossá tette. A bőre sápadt, mivel többnyire fekete pulcsi takarja, ugyanakkor selymes, és mindig talál lehetőséget a fürdésre, hiába a vándorló életmód. Tisztában van vele, hogy a külsejét is használhatná fegyverként, de viszolyog a gondolattól, hogy eladja magát, még ha a célja érdekében tenné is. Inkább támaszkodik a második alakjára, ami egy gyönyörű, feketebundás farkas, hófehér agyarakkal, és ragyogóan kék szemekkel. Egy megszelídíthetetlen bestia, akit az emberek a veszély ellenére maguknak akarnak, látva vad szépségét.

Jellem: Az emberek többsége csak egy kezelhetetlen, vad ragadozót lát benne, ő pedig nem tesz semmit, hogy eloszlassa a téveszméket. Nem érzi szükségét, hogy megszerettesse magát másokkal, az élet belénevelte a bizalmatlanságot, a távolságtartást, így a magányos farkas típus mintapéldányává vált. Amint valaki támadólag lép fel ellene, vagy olyanra próbálja rávenni, amihez nem fűlik a foga, rögtön acsarkodik, és beszélgetés helyett a harcot részesíti előnyben. Mégis, az ellenséges hozzáállása másokhoz, egyszerű védekező mechanizmus, mivel Farkasként megszokta, hogy minden második ember le akarja vadászni. Ha valakinek mégis sikerül közel kerülnie hozzá, és megszereznie a bizalmát, jobb ha nem játssza el! Amíg valaki el nem árulja, foggal-körömmel küzd érte, még ha nem is marad sokáig mellette, nehogy veszélyt hozzon rá. Viszont ahogy átverik, a csalódott düh, sértett tombolásként tör ki belőle, és ember legyen a talpán, aki megfékezi. Egyébként is gyűlöli, ha korlátozni, irányítani akarják, a fogságnál még a halált is jobban viselné. Megveti azokat a Ragadozókat, akik behódoltak a Növényevőknek és az embereknek, de tanult népe hibájából, és a nyílt szembeszegülés helyett, inkább a rejtőzködő életmódot választotta, várva az alkalmat, hogy bosszút állhasson. A bujkálás rendesen sérti a büszkeségét, amiből nem szenved hiányt, éppen ezért keveredik rendszeresen bajba, mert a harcok elől nem futamodik meg. Hisz hiába a csendes, visszahúzódó és távolságtartó jellem, ha a becsületébe gázolnak, vagy sértik az igazát, előbújik belőle a vad.

Élettörténet: Már az idők kezdete óta, az emberek mellett élnek az alakváltók, akik vagy növényevő, vagy ragadozó alakot tudnak felvenni. Régebben a Ragadozók álltak a ranglétra tetején, ám idővel a Növényevők és az emberek megelégelték az uralmukat, és összefogva, legyőzték őket. Azóta a Ragadozók többsége nekik dolgozik testőrként, katonaként, vagy más erőt igénylő munkásként. Akik nem hódoltak be, a társadalomban se igazán tudnak elhelyezkedni, ha nincs elég ambíciójuk, így beleolvadnak az emberek söpredékét alkotó csoportokba. Az egyetlen Ragadozó faj, ami még sokáig küzdött, az a Farkasoké volt, ám hosszútávon nem volt esélyük. Levadászták, és megölték őket, a túlélők pedig fogcsikorgatva menekültek a távoli falukba, vagy a vadonba, hogy az állatok mellett éljenek. Bren is elvesztette a családját, talán a fivére él még valahol, de őt magát a nagybátya mentette meg, mikor 10 éves volt, és vidékre menekült vele. Ott nőtt fel, ideje nagy részét az erdőben töltve, az egyszerű farkasokkal, mígnem öt évvel később, a lázadozó Ragadozókra vadászók rájuk találtak, és mivel minden Farkas halálra volt ítélve, megpróbálták megölni őket. A nagybátya meghalt, és ő is súlyos sebet kapott, aminek a nyomát máig magán viseli, a túlélése is csodának számított. Onnantól kezdve városról-városra jár, keresve a lehetőséget, hogy keresztbe tehessen az emberek vezetőségének, vagy a Növényevőknek, esetleg megtalálja a bátyát. Napról-napra él, de pénzből nem igazán szenved hiányt, a családja vagyona még mindig a rendelkezésére áll, csak ő inkább vállal alkalmi munkákat, hogy ne keltsen feltűnést, mikor új városba érkezik.

Hobby: csillagok, napfelkelté/lementék, azaz az ég tanulmányozása, néha beül könyvtárakba olvasgatni, járni a természetet, felfedezni a városokat, kóborlás, plakátok átfirkálása, le parkour

Foglalkozás: alkalmi munkák

Extrák: **Hiába Ragadozó, imádja a gyümölcsöket, főleg a cseresznyét és a meggyet, de persze a húst se veti meg, ha jól van elkészítve. Viszont az édességek közül csak a fagylaltokat szereti.** Senki se tudja, miért váltak külön az alakváltók az emberektől, de már a kezdetek óta így tartják számon őket. A növényevők és a Ragadozók képesek felvenni egy-egy állat alakját, és bármeddig megtartani azt. A fajok ugyan keveredhetnek, de az utód mindig olyan lesz, mint amilyen az apja volt. A második alakjukon kívül azonban, az alakváltók szinte teljesen olyanok, mint az emberek, köztük is élnek, csakhogy a másságuk miatt, az évezredek során, külön értékrendjük alakult ki, hasonló a természet hierarchia rendszeréhez. **

Engedélyezve: 2011. 07. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).