Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Kuro Akira
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 17

Külső leírás: Rövid, nyakközépig érő, eredetileg fekete, de vörösesre festett, szélfútta, selymes haja van. Szemei eredetileg csokoládébarnák, de előszeretettel használ színes, főleg kék színű kontaktlencsét. Arca enyhén kerek, bőre hibátlan, bársonyos, sehol egy heg, forradás, vagy anyajegy. Termete középmagas, alkata szálkásan izmos. Se nem izomkolosszus, se nem cérna. Ajkában négy darab kis piercinget hord, jobb csípőjét pedig egy apró, nonfiguratív tetoválás díszíti. Öltözködésben inkább a lazább, fiatalos ruhákat kedveli, de az iskolában természetesen egyenruhát visel. Az öltönyt azonban ki nem állhatja.

Jellem: A látszat csal, és ez Akirára igen igaz. Elsőre mindenki a tipikus bajkeverőt, a szabálysértőt látja benne, ám minden tettének nyomós oka van. Alapjában véve nem túl közlékeny srác, a tipikus magányos farkas, aki csak nagyon kevés embernek mutatja meg, mi rejlik a felszín alatt. A látszat ellenére igen okos, intelligens fiú, az esze sebesen jár, és szinte mindig, minden problémára talál megoldást. Ért ahhoz, hogy jusson hozzá a megfelelő, és számára szükséges információhoz. Nem túl barátkozó tipus, kevés embert enged magához közel, de azokat nagyon megbecsüli. A barátaiért tűzbe tenné a kezét, az ellenségeit azonban minden kímélet nélkül intézi el. Sokszor megy a saját feje után, nem hallgatva senkire, így mondhatjuk, hogy igen konok. Amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, és semmi sem állíthatja meg.

Élettörténet: Zsarucsaládban született, apja gyilkossági nyomozó volt, anyja azonban sajnos meghalt, amikor megszülte a kisfiát. Akira kiskorában mindig rendőr akart lenni, hogy elkaphassa és megbüntethesse azokat, akik másokat bántottak. Nagyon felnézett az apjára, szinte istenítette őt, hiszen számára ő testesítette meg a Törvényt. Sajnos azonban nem élvezhette sokáig a boldog gyermekkort, ugyanis alig nyolc éves volt, amikor apját egy rajtaütés során megölték. A bűnöst elfogták, kivégezték, ám ez mit sem segített azon, hogy Akira árván maradt. A gyermeket végül apja egyik közeli kollégája és barátja vette magához, és segített neki feldolgozni a tragédiát. Akira vad volt, dühöngött, tehetetlennek érezte magát, hogy senkije sem maradt. Nevelőapja tanácsára a küzdősportokhoz fordult, ahol nemcsak a fölös dühét vezette le, de önfegyelmet és koncentrációt is tanult. Négy évbe telt, mire úgy-ahogy túl tudott jutni apja elvesztésén, és ekkor ajánlották be őt egy speciális programba. A program olyan fiatalokat képzett ki, akik iskolákba, gyermekkórházakba, nevelőotthonokba beépülve derítenek fel olyan bűneseteket, amelyekkel a rendőrség tehetetlen. Hiszen egy tinédzser kevésbé gyanús, mint egy felnőtt. Akira kiválóan teljesítette a négy éves kiképzést, kitűnő eredménnyel végzett. Eddig két sikeres akciót tudhat maga mögött, most készül a harmadikra. Jelenleg egy magánkézben levő, patináns, bentlakásos felső-gimnáziumba küldik, ahol több diák és egy tanár is gyanús körülmények között halt meg. Akira pedig már alig várja, hogy belevethesse magát ebbe az új, izgalmas ügybe.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, filmezés, harcművészetek gyakorlása, lőgyakorlat, kriminalisztika

Foglalkozás: hivatalosan diák

Extrák: *** Uke *** Még sosem volt szerelmi kapcsolata, de már flörtölt néhányszor, viszont még szűz *** A program mellett természetesen rendes iskolai tanulmányokat is folytatott *** Kiválóan használja a lőfegyvereket, valamint remek a közelharcban *** Nevelőapjával és a kiképzővel szemben mutat egyedül mély tiszteletet *** Utálja a rinyáló alakokat, egyszerűen hányigere lesz tőlük *** Apja elvesztésén még mindig nem tette túl magát teljesen ***

Képinfo: nem én rajzoltam ()

Engedélyezve: 2011. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:40:33
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).