Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Legolas Thranduilion
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 2931 (halhatatlan)

Külső leírás: Legolasnak szép tünde-arca van, ami emberi mértékkel mérve gyönyörű. Arcát aranyhaj keretezi. Keze hosszú, keskeny és formás, szeme csillogó és olyan éles, hogy három mérföldről képes megkülönböztetni egy pintyet a verébtől, vagy tizenöt mérföld távolságból képes pontosan százöt lovast megszámolni. Füle hosszú és hegyes - és kitűnő a hallása is. Legolas öltözéke zöld-barna, lábán nem visel csizmát, csak könnyű topánt. Járása annyira légies, hogy alig hagy nyomot a földön és a hóban. Lothlórienben ajándékként ő is egy tünde-köpenyt kap, amelyet a nyakánál ezüsttel erezett, zöld levelet formázó tű fog össze. Bakacsinerdei tündeíját is lecseréli Lórienben egy hosszabbra és vastagabbra, amelynek tündehajból készült a húrja. Az íjon és a puzdrán kívül övén hosszú, fehér kést visel.

Jellem: Legolas végtelenül nyugodt természetű. Barátait segíti és védelmezi képességeitől függetlenül. Nagyon nehéz kihozni a sodrából ezt két féle képen lehet a leghatásosabban elérni nála. Ha azt látja, hogy valaki a természetet bántja és ha a barátait látja veszélyben, ilyenkor félelmetes harcossá válik. Az orkokat nem szívleli és velük szemben könyörtelen. Szeret nevetni de nagyon kevés alkalma volt rá az életben. Ha valaki ránéz a szeméből kiolvashatja nehéz, hosszú és háborúval teli életét.

Élettörténet: Neve sinda eredetű ami zöld lombot jelent. Thranduil tündekirály gyermeke. Bakacsin erdő északi területeinek hercege és örököse. Életéről kevés feljegyzés van. Első megemlített felbukkanása a történelemben Gondolin bukása. Ott a városból menekülők élére állt köszönhetően az éjszaka is kitűnő látásának és ügyességének. Ezután egészen a Gyűrű háborúig nem hallhatunk felőle. Apja, Thranduil kérésére küldöncként érkezik Elrond Úr hívására Völgyzugolyba azzal a hírrel, hogy Gollam megszökött a Bakacsin erdei börtönéből. Itt szívesen csatlakozik a Gyűrű Hordozóhoz a küldetésében. Egy darabig együtt halad a Gyűrűvel és a hordozójával de Lorien után elszakad és Aragornnal illetve jó barátjával Gloin fia Gimlivel tart, hogy megpróbálják kiszabadítani Pippint és Trufát. Majd találkozik Gandalffal aki immár "fehér" és részt vesz a Hel-szurdoki csatában Théoden (Lovasvég Ura) oldalán. Eztán hűségesen követve Aragornt átmegy a Holtak Ösvényén, hogy harcba hívja a holtakat. Majd a Vég előtt ott van Minas Tirith ostrománál és végül mikor a Gyűrű megsemmisül, Gimlivel az oldalán ott van a Fekete Kapu előtti csatában is. A harcok végén Gimlivel kötött egyességük miatt elmegy Gloin fia Gimlivel a Helm-szurdok alatt lévő barlangokba majd Elviszi a törpöt a Fangorn erdejébe. Legolas később népe maradékával Ithiliába ment ahol letelepedett és egészen a király haláláig ott is élt. Gimli több mint 300 évet élt meg utolsó éveit is Legolasszal töltötte aki szürke hajót készített maguknak és a törppel elhajózott Nyugatra... Innentől semmit nem tudni az életéről. Az ő távozásával ér véget a Gyűrűszövetség Középföldén.

Hobby: íjászat, a fák között sétálni, énekelni, lovagolni, merengeni

Foglalkozás: Harcos, herceg és küldöncként is helyt állt.

Extrák: A tündék Középfölde legöregebb, legbölcsebb faja, az elsőszülöttek. Kortalanok és halhatatlanok. Számukra ismeretlen fogalom a betegség és a járvány. Legolasnak tünde mértékkel mérve is rendkívül éles a szeme és a hallása. /J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura karaktere/

Képinfo: deviantART: Aegileif ()

Engedélyezve: 2014. 11. 23.
2015. 05. 31.

Módosítva: 2015. 05. 31. 21:19:51
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).