Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Samishii Konomu
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: magas termetű fiú, körülbelül 180 cm magas. Félhosszú, mindig rendezett barna haja van, elől néha fekete szemeibe hullik frufruja, de ilyenkor csak ujjával oldalra fésüli. Nem szereti felzselézni, vagy beállítani, ez a természetes haja, és ez így tökéletes természetességet kölcsönöz neki, talán ettől kicsit kisfiúsabb, de őt ez nem zavarja. Hófehér bőre szinte hibátlan, már kinőtte a pubertást, egyszerű mindennapi arcmosással könnyen ilyennek tudja tartani. Átlagos a testalkata, nem izomkolosszus, de nem is az a satnya felépítésű, pont tökéletes. Szereti a sima pólókat, pulóvereket amiken vagy nincs minta, vagy csak minimálisan, de főleg a sportos ruházatért rajong. Póló, farmer, torna vagy sportcipő, télen egyszerű kapucnis kabát.

Jellem: Rá tökéletesen illik az a mondás, hogy: „ ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján”. Ha bár külsőleg teljesen átlagos fiú, semleges élettel és normális morállal, ez csak a látszat csupán. Kissé hanyag, figyelmetlen, könnyen kísértésbe esik, ráadásul perverz is, még ha csak finoman is. Nem rendelkezik sok baráttal mert visszahúzódóbb, de aki a barátja, azt sem kedveli, mert sokszor az is ellene fordul. A lányok előtt elég félénk, soha nem mert még egyet sem leszólítani, mert fél a megaláztatástól. Próbál jó tanuló lenni, vannak céljai a továbbtanulással kapcsolatban is, csak emellett sajnos elég lusta is, és csak az átlagot üti meg.

Élettörténet: Középszerű családban nőtt fel, nem szenvedett hiányt semmiben, kivétel ez alól a barátok. Már az óvodában is része lehetett a kiközösítés érzésében, általános iskolában viszont teljesen bezárkózottabbá vált. Nem akar más lenni, csak egy egyszerű fiú. Mint minden kamasz, ő is egy idő után sokkal jobban érdeklődni kezdett a lányok iránt, és a fiúk közé úgy illeszkedett be, hogy korai magasságának hála könnyebben tudott olyan magazinokat szerezni amik csak felnőtteknek készülnek. Ahogy bekerült középiskolába, ez a múltja a homályba merült, és már csak magának veszeget és szerez magazinokat, igazi gyűjteménye van. Mivel főiskolára készül, úgy döntött a gimnázium utolsó évét egy albérletben tölti, hogy hozzászokjon az önálló élethez. Hétvégenként egy boltban dolgozik, hogy ételt tudjon magának venni, viszont a lakást még szülei finanszírozzák. Szobája tele van hiányos öltözetű nők poszterével, gyakran néz ki igazi agglegénylakásnak otthona, de igyekszik mindig rendben tartani abban a reményben, hogy hamarosan egy lányt is felvihet magához.

Hobby: szex magazinok „olvasgatása”, úszás, foci, tv-zés, zenehallgatás (rock irányzatú)

Foglalkozás: tanuló (részmunkaidős egy boltban)

Extrák: Szeret uszodába járni, ahol a sok csinos fürdőruhás lányt is nézegetheti, valamint több féle sport is érdekli, - mint például a foci – még ha nem is profi benne.

Engedélyezve: 2011. 07. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).