Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ryuuzoku Hikawa (kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: hikawa

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Haja fekete tüskés, hátul egy fenékig érő copfal. Szeme sötétkék. A haori-ja belső része, zanpakutoja markolata, keresztvasa és saya-ja is sötét kék. Hátán egy sötét kék és fekete színekből álló sárkánytetoválás van, ami tulajdonképpen a benne rejlő démon pecsétje.

Jellem: Jellem: Korához képest elég bölcs, viszont a Lelkek világának szabályait nem szereti betartani. Általában a saját feje után megy. Nem fél senkitől és semmitől, kitartó és sohasem adja fel. Mindig megvédi a számára fontos dolgokat és személyeket.

Élettörténet: Élettörténet: A Ryuuzokuk klánjába tartozik akiket kiírtottak az erejüktől való félelem miatt. Mindenki rettegte őket mivel sárkány szellemeket/démonokat zártak az újszülöttek testébe. Azok akik túlélték ezt, a kapitányokénál jóval nagyobb erőre tett szert. Hikawa az utolsó túlélője ennek a klánnak. Csecsemő korában már csak a szülei maradtak életben, de nekik is bújkálniuk kellett. Ám egyszer amikor rajtaütés szerűen megtámadták őket egy kis viskóban, az erejével mindenki-t megölt, a szüleit is beleértve. Ezután egy öregember találta meg, aki kiképezte, és megtanított neki egy technikát. Az öreg nem volt halálisten, mert nem szívlelte őket, és ezért sem tanította meg Hikawa-t a kardja használatára, hiába volt már meg neki csecsemő korától fogva. Miután az öreg meghalt, Hikawa elment az akadémiára tanulni. Már itt kapitányi szintű erőre tett szert és megtanulta a Shikai-t és a Bankai-t. A Bankai-t nem használhatta, mert a kiömlő lélekenergia miatt nem csak az ellenségek semmisülnének meg. Ezután felvették a 10.osztagba. Ezután kapitány lett, és megalapította a Ryuu nevezetű különleges osztagot. Később megtanulta írányítani a Bankai-t és a démonja erejét is. Most már hatalmas erővel és tudással rendelkezik és védi a számára fontos dolgokat.

Hobby: Hobby: Edzés és ismereteinek továbbfejlesztése.

Foglalkozás: Foglalkozás: A Ryuu különleges osztag kapitánya.

Extrák: Extrák: Zanpakutoja: Seikaryuu (Kéktűz sárkány), egy hatalmas kard. Mondhatni hogy akkora mint a használója széltében hosszában. Képessége a kék tűz használata rengeteg módon és formában. Bankai-ja: Ryuukami(Sárkányisten). Ez egy picivel mégnagyobb mint a shikai-ja. (Többet a szerepjáték során lehet megtudni róla)

Engedélyezve: 2011. 07. 04.
2012. 01. 30.

Módosítva: 2012. 01. 30. 12:44:54
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).