Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jordan Boild
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: A zord és elrettentő külső, hasonló belsőt is takar. Magas és szikár alkatú fiú, de ennek ellenére erős és izmos. Karjai, izmai, teste utcai harcokban edzett, ennek ellenére nem fedi testét különösebben heg vagy seb. Nagyon gyors és sebes a mozgása, mintha előre látná az ütéseket. Megjelenése igazán kirívó ahogy mindig is szerette volna. Hosszú haj extrém vágással és elrendezéssel: elöl kékeszöld festett tincsek, fél oldalra fésült, tépett stílusú, s csak bal oldalt szokta laposra befonatni. Tarkójánál négy vastagabb raszta tincs libeg, mindegyikbe valami dísszel. Ragyogó kék szemei természetesek, fagyosak és olykor kegyetlenek. Orrnyergében található egy piercing, szemöldökébe is bele van nyírva. Orrának közepén egy újabb piercing ékesíti, valamint alsó ajkának mindkét oldalán, és bal oldalt szája felett egy kis gömb „szépségpötty” stílusban. Koponyás fültágítót használ, még karimái is át vannak fúratva és két vékony fémpálca keresztet formál, valamint mindkét mellbimbójában és nyelvében is vannak fémek. Mellkasát egy még nem teljesen kész tetoválás „ékesíti”, ami ha készen lesz egy élethű képet alkot arról, mintha felszakadt bőre alatt egy robot alkatrészeit látnánk. Egy ruhát mindig addig hord, míg rongyosra nem szakad rajta, általában lazán öltözködik.

Jellem: Kevés számú barátai szűk kört alkotnak körülötte, de azok mind ugyan olyan vérbeli alpári bunkósarjadékok, mint Ő. Nincs benne félelem a fájdalomtól, ha „kell” tőle nagyobbakkal is kiáll verekedni akár a semmiért is, csak erőfitogtatás gyanánt. Gyakran jár el szórakozni, keveset jár suliba a tanárok kerülik ahogy tudják, nem beszélve a diákokról, akik már csak a neve hallatán is összerezzennek. Valójában ritkán ilyen, főként szeszélyes és szereti a kemény oldalát mutatni, hogy tartsanak tőle, s csak az érdemli meg valódi személyiségének megismerését, aki a közelébe férkőzik, és eltűri minden hülyeségével. Túl sok különbség nincs mutatott énje és az eredeti között, viszont a második az „szerethetőbb”. Akik barátai, akiket kedvel, és úgymond szeret, azokat megvédi, akár tűzbe teszi értük a kezét, de ilyen nagyon kevés van. Rosszfiú stílusa miatt imádják a lányok többsége, de a kis rajongó, csillogó szemű ártatlan finomságok nem az esetei, de a másik végletet sem szereti, aki túl fiús – mert úgy véli az már inkább leszbikus –, elég válogatós.

Élettörténet: Csonka család egyetlen gyermeke, sokéig anya nélkül cseperedett, majd mikor már kezdte a lázadó kamaszkort, akkor elkezdett zülleni. Nevelőanyját nem tekinti anyjának, mindig a keresztnevén szólítja, mintha csak egy idegen lenne, akit apja miatt nem bánthat még szóval sem. Féltestvére egy kicsi lányka, aki most öt éves, s eddig talán az egyetlen olyan személy az életében, aki néha meglágyítja szívét, persze ezt elég erősen titkolja és rejti mások elől, soha nem visz fel magához senkit elővigyázatosságból.

Hobby: haverjaival lógás, lébecolás, bulizás, ivás, randalírozás a városban, zene.

Foglalkozás: tanuló (vagy mi)

Extrák: Beceneve Jory *** kérésre áttehető yaoiba *** Egyszer már bukott és most is közel jár hozzá, így a középiskolások padját koptatja. *** Cigizik és iszik, persze otthon ezt nem igazán tudják róla, vagy ha sejtik is, nem mernek neki szólni. *** Nem igazán tudja milyen szerelmesnek lenni. Úgy emlékszi egyszer gyerekként érzett valamit, de nem tudja azóta sem beazonosítani, ráadásul hasonlítási alapja sincs. *** Ha nincs kedve szórakozni és inkább magányra vágyik, akkor kimászik a tetőablakán, elfekszik a cserepeken, és bámulja a csillagokat.

Engedélyezve: 2011. 07. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).