Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Koby Samways
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: átlagos termetű, szálkás izomzatú fiú – lassan férfi -, hihetetlen alakkal. Nem igazán sportol, bár nem egy lusta alkat, alakja mégis olyan finom vonalú és látványos, hogy azonnal megragadja a tekintetet, még ruhában is. Bőre sima és szinte hibátlan, s puhaságát inkább munkájának köszönheti, mert ott ugye gyakran kenegetni kell valamivel. Ahhoz képest, amilyen helyen mellékállásban dolgozik, elég szégyellős, s pír borítja arcát. haja egyenes tincsekben hull alá, félhosszú, fokozatosra nyírt stílusával fiatalosabbnak néz ki mint amennyi valójában, s öltözködése is teljesen fiatalos és sportos, a hétköznapokban. Az elegáns öltözetet sem veti meg, de ha nem muszáj nem veszi fel. Csokibarna szemei gyakran rejtőznek hasonló színű tincsei mögé, főleg ha zavarban van. Munkája során általában egy feszülős nadrágot és egy csokornyakkendőt visel, semmi mást.

Jellem: Zárkózott ugyanakkor barátságos típus. Kevés olyan ember van akivel az egyetemen is szóba áll, viszont még azoknak sem kotyogja el titkát. Azt, hogy éjszakánként egy meleg bárban pincérkedik. Ez meglepő, hisz nem igazán vadóc vagy bevállalós fajta, inkább félénkebb és visszahúzódóbb, mégis egy ilyen helyen kötött ki. Mivel ő maga is ilyen identitású, így nem irtózik a helytől, ezért is dolgozik itt, hogy egy kis plusz pénzt szerezhessen magának, tanulmányaihoz, mert nem szeretne nagyszüleire támaszkodni mindenben. Vágyik valakire, akiben megbízhat, elfogadja és végre valami féle boldogságra lelhet vele.

Élettörténet: Már fiatal korában megismerkedett a munkával. Még az általános iskolát sem végezte el, más segített szüleinek éttermében felszolgálni. Koraérett, felelősségteljes fiú volt, nagyon szerették egymást szüleivel, de egy nap minden jó megszakadt. Középiskolás éveinek felénél járt, mikor egyik este nem volt ott, hogy segítsen dolgozni szüleinek, és egy baleset miatt leégett az egész épület, velük együtt. Ekkor fordult teljesen magába, csendes lett és egyedül akarta túlvészelni a bánatot, ez valamelyest sikerült is neki, bár saját maga is furcsállja, hogy gyerekként egyszer sem sírta el magát, csak szomorú volt. Később játszott el azzal a gondolattal, hogy talán „valaki vállára” lett volna szüksége. Anyai nagyszüleihez került, akik tovább támogatták és nevelték abból a kis összegből, ami a fiúra maradt. Mikor betöltötte a 18-at, egyetemre ment, középiskola alatt is dolgozott egy családi étteremben, összegyűjtött annyit hogy jelentkezhessen és két hónapig tudja állni a kollégiumot, ételt magának, s közben állást keresett a nagyvárosban, hogy továbbra is el tudja tartani magát. Sok helyről visszautasították, de legvégül sikerült éjszakai munkát találnia, egy melegbárban.

Hobby: néha sportol valamit, hogy formában tartsa magát, de nem igazán van szabadideje. Vagy tanul, vagy dolgozik.

Foglalkozás: Hallgató (Vendéglátás turizmus) / éjjel pincér.

Extrák: A bár ahol dolgozik, különös szabályhoz kötöttek. A pincéreknek legalább félmeztelenül kell felszolgálni az italokat, mintegy ingerlés szempontjából, s persze mert így látványosabb is, viszont a vendégekkel soha nem érintkezhetnek, csak addig míg felszolgál, és fizetnek, stb. Az, hogy a báron kívül mit tesznek az nem számít bele, viszont effajta pénzszerzés céljából nem használhatják a bár nevét semmiféleképpen. Koby nem híve ezeknek, ráadásul ennyire nem is szorul rá a pénzre, így soha nem enged semmit a vendégeknek. Ha egy-egy részegesebb figura rácsap a fenekére mélyen elpirul de nem mond semmit, mert ez még nem tartozik a zaklatás kategóriába, csak ha többet is mernek csinálni. Sokan próbálkoztak már nála, hogy munka után magukhoz csábítsák, de soha nem foglalkozik velük, vagy csak finoman visszautasítja. *** Pincérként csak Sam-nek hívják, hogy ne derüljön ki igazi neve. *** Szeretné folytatni szülei vállalkozását, ezért tanul keményen. *** Már nagyjából hozzászokott a sóvár szemekhez munkahelyén, viszont mindig zavarban van, s ez akkor tetőzik inkább ha bókolnak vagy „beszólnak” neki, esetleg hozzáérnek.

Engedélyezve: 2011. 07. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).