Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Vanessa Sky
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: meghatározhatatlan

Külső leírás: Ezüstbarna derékig éri göndör fürtjei és hozzá illő mogyoróbarna gyönyörű szemei vannak. Napbarnított puha bőre van és csókolnivaló dús ajkai. Hajlamos az elpirulásra, de ilyenkor csak jobban kiemelődik arca ívelt vonalai. Hátán két ezüstbarna szárny díszeleg, amit utál elrejteni mások elől, ha mégis megteszi, a szárnyak természetesen eltűnnek és két hatalmas vágás szerű sebhely jelenik meg hátán. Formás alakja van, nőies és kellően telt. A ruhák terén pedig szereti a testét kihangsúlyozó ruhadarabokat.

Jellem: Egy igazi vad és lázadó lány, de ezzel ellentétben nagyon aranyos és sokszor gyerekes. Szeszélyes és nagyon könnyen dühbe gurul. Csak azokkal kedves, vagy barátságos, akik megérdemlik ezt. Nem szereti, ha valaki a tulajdonához ér, féltékeny típús. Sosem veszi észre, hogyha valaki iránta táplált érzésekkel közeledik felé. Szereti ha elhalmozzák őt bókokkal, olyankor nagyon könnyen elpirul. Szex terén egy igazi vadmacska, telhetetlen és heves, megőrítene bárkit a tudat, hogy nem lehet az övé. Imádja kényeztetni a párját, de alapban egy bújós cica típus, aki nem enged senkit közel párjához. Minden erejével imádja és szolgálja gazdáját. Utálja az embereket, megveti őket, mert neki nem adatott meg sosem az a mosoly, amit az arcukon lát.

Élettörténet: Gyermekkorában vesztette el a szüleit, aztán maga a démonok fejedelme, Lucifer vette magához és szolgálók nevelték fel. Őrangyalnak született és annak is nevelték, de mikor a rá bízott feladatot nem végezte jól, bukott angyallá vált. Lucifer, akit „gazdájánák” hív, nagyon sokszor van távol tőle és így elég sok alkalom volt, hogy ő elutazott, Vanessát meg kényszerítették és használták a démonok, vágyaik kielégítésére. Sosem ellenkezett, de mikor már „felnőtt” fejjel gondolkozott, nem számított neki Lucifer haragja, gazdáján kívül mindnkivel végzett, aki hozzá ért valaha is. Rengetegszer jár le a Földre, az angyalok megölése céljából. Megfogadta, hogy végez mindkivel,aki csak ismerte a szüleit. Még édesanyjától örökölte a képességet, hogy belelásson a gondolatokba.

Hobby: Egyedül sétálgatni és pihenni a szabadban.

Foglalkozás:  Lucifer elsőszámú bukott angyala, az ő parancsait teljesíti.

Extrák: Szeret a természet szépségével foglalkozni. A démonok véréből táplálkozik, de mégha utálja is az embereket, imádja a csokoládét és az édességet.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2012. 01. 06.
2015. 06. 16.

Módosítva: 2015. 06. 16. 08:26:43
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).